Doar 30-40% din oameni au pretentii cand vine vorba de alegerea unui partener, de aia 90% sunt intr-o relatie. Daca le studiezi putin relatiile, majoritatea sunt dificile, iar ceea ce ii tine impreuna e teama de singuratate.
Nu judec asta pe principiul "strugurii acri", dar in comparatie cu legaturile pe care le-am avut eu, majoritatea relatiilor sunt gunoaie, cu care eu nu m-as incurca.
Fetele frumoase au parte de oferte din toate partile, le e foarte usor sa aleaga pe unul. Si totusi gasesti si fete frumoase, destepte si singure; sunt alea care mai au si pretentii de la viata.
Nu exista o destinatie in care sa te astepte cu cracii deschisi, tu din start ignori acel 10% de la tine din firma. 10% din 20 de fete, inseamna doua fete disponibile.
Iar din alea 90% "intr-o relatie", daca esti insistent sau atragator, doar 70% sunt intr-adevar "blocate" de o relatie cu altcineva. Nu iti recomand sa te bagi, dar statusul oficial e neinteresant. Multe dau din coada, daca esti pe placul lor.
Păi acum depinde si de varsta.In general după 25 de ani cam majoritatea sunt căsătorite sau au o relație stabilă daca nu chiar copii.
Păi invartete si tu print cercuri de oameni singur la fel ca tine.Cauta printre cunostinte sau prieteni un băiat singur de care sa fi mai apropiat si sigur o sa dati peste fete singure.
Depinde in ce firma lucrezi, ce varste au, si o gramada de alti factori lol. Fete singure is peste tot. Baruri, magazine, terase, pe strada etc. Scoate si tu Tinder, da anunt la matrimoniale, cauta eventuri de date in orasul tau, etc.
Păi cam da, toate au pe cineva până apare tipul potrivit .
Peste tot. Oriunde in afara de locul de munca, acolo e cel mai prost loc unde sa te bagi la agățat, trebuie sa fi chiar idiot sa te fwti cu oamenii care lucrezi.
Îmi pare rău să te anunț dar nu există tipe singure, nu contează dacă nu sunt căsătorite, sau nu au vreo relație, tipe care pur și simplu să nu aibă vreo legătură romantica sau sexuală cu vreun tip, sunt nu numai că rare dar imposibile omenesc de găsit. Poate numai dacă găsești una ce n-a mai ieșit dintre 4 pereți.Dar asta nu înseamnă că nu, poți să-ți găsești partenere. Totul depinde de chimia care o ai cu o tipa și cat e dispusa să-ți ofere ea, poți și cu tipe care au relații, numai că trebuie să ai grijă să nu te vadă lumea, că cine știe peste ce om dai de e in stare sa te omoare pentru o păsărică.
Cata dreptate poți sa ai frate. Am încercat sa agat ieri una și mi-a dat Facebook și mi-a dat accept. Am agățato rapid ca era în apropiere în pauza de masa în sala de mese. Azi spre surprinderea mea s-a așezat într-un loc unde sa nu o vad ca și cum nu ar vrea sa dea ochii cu mine dar bine mai era lume pe aici dar întrebarea mea e. De ce mi-a dat accept pe Facebook, ea fiind într-o relație?
Nu știu boss, poate din bun simt?
După părerea mea ți-ai distrus toate șansele să faci sex cu ea și eu făceam la fel în trecut până am observat că cam toate care le cer rețelele de socializare incep sa se distanțeze de mine, o data ce le am, una care își înșeală prietenul, crede-mă că nu-l are in lista de prieteni pe Facebook. Nici int-un caz. E la mintea cocosului.
Daca as fi in locul tau as crede că mă crede un ciudat și vrea dracul sa scape de mine, de asta nu vrea sa o observ dar eu sunt mai trist de fel.
Eu sunt mai retras de obicei, daca nu încearcă ele să-mi atragă atenția cat de cat, nu mă bag cu nici una in seama. Când îmi place compania tipei, nu-mi mai pun întrebări că de ce face anumite chestii.
"trebuie sa fi chiar idiot sa te fwti cu oamenii care lucrezi"
Eu zic ca trebuie sa fii prastie la pat si cu frustrarea cursa pe langa capac, ca sa ratezi ocaziile de la munca
Cu ce te-ar incomoda niste zambete vinovate (validante), si cate un flirt + bonusuri fizice, in pauza, pe la colturi?
Sa devi subiect de bârfă și să facă mișto colegii pe la colțuri
Nu as putea spune același lucru și despre vecine, sunt destule femei pe lume, nu e nevoie să te bagi pe alea, e ca și cum si face incest, sau ți-o tragi cu colegele de faculta sau liceu. Glume pot fi destule.
A, da... Nu ne-o tragem cu tipele pe care le cunoastem, de frica de a fi judecat.
O luam de la 0 cu tipe necunoscute, in care nu putem avea incredere.
Nu e nici o frică de a fi judecat, nu am chef sa-i vad fundul aproape zilnic daca nu e nimic serios. Dacă e relație, e alta treabă.
Am incercat o relatie cu o colega de clasa, care statea in blocul vecin: aia a fost groaznic. Sufocare maxima.
Daca era doar de sex, nu ma deranja sa o vad des. In plus, multe fete/femei sunt proaste, iar cand vad o relatie de genul, incearca sa intre si ele pe fir: de acolo, cand te desparti de una, castigi 3.
Si nu vad ce ar putea comenta colegii: ca f ti tot femininul colectivului, sau ca le-ai f tut, daca ar fi sa comenteze tocmai ele?
Chestiile astea nu se spun in fata, cel putin mie nu imi spune nimeni. Iar ce nu se spune in fata, si nu ma deranjeaza, nu exista.
Doar oamenii cu probleme de incredere in sine se limiteaza la activitati "de nebarfit".
Fete sunt peste tot fratelo. Conteaza sa inveti sa agati. Tot ce trebuie sa faci este sa te bagi in seama primul si sa vororbesti. In general fetelor le place sa le facem sa rada.
Pentru că ele s-au cunoscut cu actualii iubiți in facultate, bine, nu știu dacă e adevărat ceea ce zic dar spun asta pentru că nu ești singurul care crede asta
anonim_4396 întreabă: