Depinde de parinti. Eu am avut relatie la distanta de 500 km Bucuresti-Cluj in timpul facultatii. Suntem din acelasi oras...deci ne vedeam ori saptamanal ori o data la doua saptamani ori faceam naveta. Parintii pot fi de acord sau nu. Conteaza daca va vedeti, va cunoasteti. Asa ca ti-ai facut un prieten pe net, sau la mare in vacanta si stati in orase diferite...nu conteaza daca sunt sau nu parintii de acord pentru ca nu va functiona relatia. Iar pana la urma, ce treaba au parintii cu cine te vezi daca deja esti majora?
Va pierdeti impreuna timpul aiurea visand la cai verzi pe petreti tu angela ai 18 ani la varsta ta nu era frumos sa ai un prieten in realitate? la 18 ani esti o persoana matura nu inteleg de ce esti asa dependenta de parinti tai multe fete la varsta ta muncesc si stau singure, ai o varsta de ce ai nevoie de acordul lor? parerea mea lasa astfel de porcari gen asa zsa relatie, nu exista relatie la distanta poate vrajeli la distanta relatie exista in realitate nu pe messgnger aia nu-i relatie si vei fi dezamagita in viitor ca una e pe net alta e in realitate
Aici depinde de parinti, de mentalitatea lor, pot exista parinti care sa accepte asta, si parinti care sa nu fie de acord cu asa ceva.
Unii spun ca parintii unei fete accepta asta, pentru ca nu puteti sa faceti "ceva" daca sunteti departe unul de altul, iar parintii unui baiat nu accepta asta, pentru ca nu puteti sa faceti "ceva" daca sunteti departe unul de celalalt, dar nu e adevarat. Nu conteaza daca esti fata sau baiat, aici depinde de parintii fiecaruia. Daca parintii tai sunt de acord, si tu il iubesti pe tip, si el pe tine, atunci nu vad care ar fi problema.
Parintii (mai ales cei de fete) sunt cel mai de acord cu o astfel de relatie pentru ca nu puteti face nimic... in afara de vorbit. Doar dupe 25 de ani incep sa-ti zica sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti cauti ceva serios ca o sa ramai fata batrana, in rest. De-ar fi toate relatiile la distanta ar fi bine pentru ei.
Înțeleg ca nici părinții tăi nici ai lui nu știu de relația voastră. Dacă e așa, s-ar deduce că amindoi sunteți mai timorați în relația cu părinții voștri pot fi cam severi.
Dar in principiu nu au de ce sa nu fie de acord.
Apoi e vorba cum vedeți voi înșivă relația voastră.
Poate fi costisitoare, va poate consuma timpul și energia, distrage de la problemele stringente ale vieții. Riscați să fiți absenți de la viata, cu nasul tot timpul in messenger, WhatsApp etc.
Depinde dacă aveți un plan cit de cit rațional de cum vreți sa continuați.
Ar mai fi un risc ca distanța vă idealizeaza însușirile celuilalt. Dacă vă veți reuni poate veți fi dezamăgiți.