De curiozitate, uită-te ce culoare au ochii poştaşului, vecinului de la 3 şi colegului din tinereţe de la serviciul mamei tale.
S-ar putea să fie edificator!
Probabil semeni cu unul dintre bunici.
Se întâmplă destul de des, stai liniştită!
Nu mai te gandi Asa a fost sa fie Nu incerca in viata sa afli ce nu vrei
E posibil ...gena asta nu tine neaparat cont de generatii!
1).nu e obligatoriu ca tu sa ai culoare ochiilor ca si parintii tai
2 ) probabil ca copii tai vor mosteni culoarea ta.sau a parintilor tai! *dar nu e neaparat o regula *
Se intampla ca din 2 in 2 generatii sa mostenesti culoarea ochilor, tu posibil sa-i ai de la bunici ori din partea mamei ori a tatalui. Iti dau un exemplu, sotia varului meu are ochii negrii, parintii ei ii au amandoi albastrii, doar bunica mamei ei ii avea negrii. Si eu de ex, tatal meu ii are albastrii (parintii lui amandoi purtatori de albastru), mama ii are negrii (parintii tata caprui si mama verzi)... iar eu ii am caprui. Aici poti sa-ti dai seama.
La fel este si in cazul meu, nu are rost sa-ti faci griji, pur si simplu se poate purta o gena dominanta si sa nu se faca vazut. Nu uita ceea ce ai invatat la scoala la genetica se aplica pe majoritatea cazurilor desi nu se exclude o iesire din acea regula. Asa este viata, o adunatura de ciudatenii si lucruri iesite din comun, altfel n-are fi nimic interesant. Oricum exista foarte multe sanse ca copii tai sa aiba ochii albastrii sau verzi, indiferent de culoarea ochilor viitorului tau sot.
Poate ești un copil înfiat.
Poate mă-ta te-a făcut cu un alt bărbat, diferit de soțul ei.
Poate nu ești copilul lor și niște toante la o maternitate au încurcat copii, iar tu ești copilul altui cuplu și la ăia a ajuns copilul părinților tăi.
Dacă alți membrii din familia tatălui sau a mamei au ochi căprui sau negrii s-ar putea să fi copilul părinților tăi.
Pragmatic vorbind, nu mai scormonii în rahat, că pute!
Ăștia te cresc, ăștia sunt părinții tăi și gata!
Descoperiri de astea ciudate păstrează-le pentru tine, și nu le mai comenta cu nimeni, că nu ai decât de pierdut.
Sau uitate la vecinu ion de la etaju 3 ca are ochi caprui, sau la strainu de pe strada.ca tot caprui ii are.da.si profu meu de electronica tot caprui ii are.ce bucuros o sa fie sa afle ca are un copil. o doamne ce bucurie.
gena poate sari peste o generatie sau doua. biology 101!
sper ca te-am ajutat. bbye (^_^)