| CătălinaMiruna820 a întrebat:

Hei
Am o problemă, am 30 de ani locuiesc cu părinții mei momentan. Sunt foarte stricți din orice punct de vedere, eu dorm cu mama mea din motive ca nu se înțelege cu tatăl meu, o deranjează orice și ca ies afară și ca butonez telefonul ca vin târziu acasă, îmi ține contul la orice, menționez ca nu lucrează și nici pe mine nu mă lasă să mă mut, pentru ca nu vrea sa o las singură.
Am nevoie de un sfat!
Mulțumesc

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Da, ai o problemă. Și anume că locuiești cu părinții la 30 de ani. Cum adică "nu te lasă să te muți"? Ești adult, nu ai nevoie de permisiunea nimănui ca să te muți. Singurul lucru de care ai nevoie este să te poți întreține singură. Dacă poți face asta, restul se rezolvă.

| KovacsB a răspuns:

Ai mai multe probleme.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa muncesti si sa te muti cat mai repede posibil. Nu este problema ta ca mama ta nu se intelege cu tatal tau, nu tu ai tinut-o de mâna cand te-au conceput, dar daca accepti ca mama ta sa iti influenteze intreaga viata si viitorul, este o mare problema. O sa iti dea comenzi pana la sfarsitul vietii daca nu te muti de acasa asa ca... gaânteste-te bine la ce vrei sa faci!

| DenDenX a răspuns:

Crede-mă nu este normal sa stai in casa cu părinții la 30 de ani

Poți să mai stai până când îți vei face o relație. după aia mutate cu viitorul iubit ori la el ori amândoi undeva...nu știu.dar nu mai sta acasă

Vorbește cu mama ta. spune-i că nu o părăsești.o poți vizita oricând...o poți suna...

Nu crezi că e timpul să-ți faci o familie?

Nu-i okk deloc ce e acolo...eu nu zic să-ți părăsești mama...dar încearcă să te detașezi de ea..sa fii pe barba ta.

Cum te vezi la 35 de ani? Dar la 40?

Trebuie sa faci o alegere acum ca atunci să trăiești altfel. înca mai ai timp sa pleci..sa-ti faci o relație...sa te căsătorești și după sa faci un copil

Pleacă și trăiește ți viața pentru că dacă înaintezi în vârstă sa zicem că stai așa până la 40 de ani.o să ți fie greu după aia.
Va fi greu sa faci un copil, pentru că sunt șanse să iasă cu probleme..la 40 nu mai arăți chiar ca la 30 deci e posibil sa te căsătorești mai greu..depinde și de oameni.

Pleacă de acasă acum cât poți... înca ești tânără...