Salut.
Am mai vazut intrebari puse de tine, nu cred ca ai mai mult de 10-12 ani!
Daca nu stii sa scoti doua vorbe si stai mereu incruntat si te simti incomod cum spui tu, stai acasa, nu mai iesi in lume!
Hmm, eu cred ca tu nu ai mai mult de 12 ani, stii de ce? Pentru ca nu intelegi ca din moment ce ai trait intr-un mediu destul de rau poti ramane cu sechele. Din pacate tu nu poti intelege asta pentru ca probabil ai trait intr-un mediu placut. macar ai incercat să pari destept... ai incercat.
Hmm si apropo. daca ai fi matur nu ai mai judeca fara sa cunosti. Nu te inteleg.
Cunosc destul de bine persoanele ca tine.
Asta se intampla in perioada adolescentei.
Si ce te face sa crezi ca am incercat sa par destept?
Serios acum, daca te astepti sa primesti numai raspunsuri care iti conving, nu mai posta.
Du-te la psiholog, ala iti ia banii dar macar nu te critica
Cu 12 ani m-ai prins, azi i-am facut, sunt cu 2 ani mai mic ca tine!
Accept raspunsuri negative dar ce ai raspuns tu nu are legatura cu intrebarea. Am intrebat eu cati ani imi dai sau ce fel de persoana sunt? Nu are rost sa mai continui. PACE ✌
Inseamna ca ai o frica de socializare, stai acasa te plangi ca tea parasit iubita si ca acum te razbuni pe ea si joci balena albastra si te vor crede si te-ai rezolvat
Am trecut si prin asta... La inceput imi era rusine sa ma bag in conversatie, dupa mi-am facut curaj si am reusit sa ma integrez, dupa cateva zile impreuna nu am mai avut probleme, zici ca erau prietenii mei din copilarie. Nu stiu daca te ajuta asta dar... VORBESTE. Vorbeste cu ei mult, socializeaza si nu sta retras, o sa treci peste.
Efectul de turmă.
Gen adolescenții care sunt tari în gură când sunt cu prietenii, dar când îl prinzi singur e un mielușel.
Nu fac referire la tine, e o mică asociere depărtată.
Cred că trebuie să petreci mai mult timp împreună cu prietenii tăi și cu ei. Astfel te vei simți comod în timpul în care te vei obișnui cu ei. E una dintre soluții.
Nu are nici o legatura. doar ca am eu o frica de a cunoaste persoane noi.
''Nu are nici o legătură''
Cum să nu aibe nici o legătură?
Exact despre frica de a cunoaște persoane noi.
Nu inteleg de ce esti nevoit sa iesi cu persoane pe care nu le cunosti, nu cunosti nu vrei, punct.
Sau poate iesi cu ei si cu prietenii comuni, asa mai are sens.
De exemplu daca prietenii mei sunt plecati eu nu am cu cine sa ies afara.
Trebuie sa te apropii de ele, glume, diverse povesti din viata ta, sa fi amabil și sa nu te pui într un colt, acolo singur și sa asculți tot, implică-te în tot ceea ce fac!
anonim_4396 întreabă:
minnie91 întreabă: