| IoanaIngrid a întrebat:

Hei
Am o problema,.
Am suparat—o pe bunica mea si e suparata pentru ca am cam tipat la ea si a zis ca nu vrea sa mai auda nimic de mine si ca ii fac numai rau dar eu tin la ea mai mult decat as tine eu la mine însumi si ce sa fac Dau F.U.N.D.A la cel mai Bun raspuns

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bunica, cu siguranță nu e supărată pe tine. ea doar te iubește mult și vrea să te facă să înțelegi că i-ai greșit, atâta tot. o să îi treacă curând happy

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cumpara ceva bun si spune-i sa cresti mare, o sa rada

| KamaSutra a răspuns:

Pai ar trebui sa inveti sa te stapanesti, daca tii la ea nu trebuie sa tipi
Vorbeste cu ea, cereti scuze dar nu mai face asta din nou

| Lawliet14 a răspuns:

Nu poti sa tipi la batrani si trebuie sa realizezi ca nu mai sunt ca adultii in puteri. Gaseste-ti pe cineva aproape, mai de varsta ta!

| AliGab a răspuns:

Pai la tine insuti ai tipa daca ai avea ocazia? Ori ai fi ingaduitoare si intelegatoare? Fa bine si iti cere scuze bunicii tale si ai grija sa o respecti daca tii asa de mult la ea. La oamenii care ne cresc si care ne iubesc nu se raspunde si nu se tipa. Imi aduc aminte ca eu nu suflam in fata parintilor mei chiar daca uneori nu aveau dreptate si ii ascultam. Fa la fel si iti va fi bine cand vei fi mare, caci nu cred ca atunci ti-at placea ca ai tai copii/nepoti sa tipe la tine. Mult succes

| Rainmaker a răspuns:

Du-te la ea, da-i un pupic si o floare, roag-o sa te ierte si spune-i cat de mult o iubesti. Bunicile au un suflet de aur si cu siguranta te va ierta.Incearca si tu sa n-o mai ranesti.