Te iubeste sau nu, gandeste-te la viitorul ce iti sta in fata. Cand tu o sa ai 20 de ani, plina de viata, el 33. El o sa vrea sa stea la casa lui, sa aiba grija de copil, si tu ce faci? o sa faci pe dadaca? Gandeste-te bine. Eu am 17 ani, si ma pun in situatia ta. Si eu plac un tip cu 10 ani mai mare, dar prefer sa tin pentru mine, tinand cont ca pe langa el sunt doar un copil. Ai grija! Nu iti irosii tineretea. Ai multe in fata.
Relatia voastra este cel putin suspecta la varsta pe care o aveti acum. Diferenta de varsta nu-i prea mare, daca ai avea si tu vreo 25 de ani, dar un barbat sa se indragosteasca de o copila... nu stiu ce-i in mintea lui.
Apoi, din ceea ce spui reiese ca este inca casatorit? Fereste-te de el pana lucrurile nu sunt mai "normale".
Bă, da' chiar tustrei vreți sfaturi pentru relația asta?!?
Hai, uite, ție îți spun altceva, că sigur asta vrei: menage a trois!
Heeheee, isi bate joc de tine. Si daca nu isi iubeste sotia cum de are un copil cu ea? Ai grija, poate ii faci si tu unul.
Ce să faci? Cred că este cea mai proastă glumă din această zi pe TPU. În primul rând, dacă se chinuia un pic, cred că putea să-ți fie tată. Și nu nu mai asta, nu te iubește, clar n-o face. WTF?! Ce-i în mintea ta? Caută-ți unul de vârsta ta, ai tăi n-or să vrea să aude de așa ceva, o să vezi.
Deci sunt cu el de 2 ani, cum sa nu ma iubeasca? Copil si eu suntem sufletul lui
De unde stii tu ca nu ma iubeste?
E imposibil! Te iubește probabil ca pe o fiică. Mai mult, no.
Ai mei au stat 26 și nu cred că s-au iubit. =) Stai liniștită, privește realitatea.
Deci esti cu el de la 14 ani? pedofilie curata, il paste puscaria
Nu e imposibil deloc! Dragostea nu e imposibila indiferent de varsta!
O sa infunde puscaria, ca din cate spui tu esti cu el de la 14 ani pedofilie curata. Hai sa fim seriosi frate ce om de aproape 30 de ani nu si-ar dori sa "arda" una de 16 ani decat o terminata de aproape 40? Gandeste realist si gata.