anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am revenit ( a mai fost o întrebare cu același subiect )
Acum câteva luni m-am certat cu o prietenă, iar ea a dat tuturor persoanelor care de 2 ani ma tot injura si nu pot sa ies din casa din cauza lor ( nu le-am facut nimic ) poze jenante cu mine ( acele poze care le facem cu prietenii și noi ne strâmbăm ) iar acum ei le postează pe ask... am dat report dar nu se șterg. sad Ce să fac? Cred că mă cunoaște deja tot orașul... mama zice să ne mutăm din cauza asta pentru că fetele din toată școala își bat joc de mine ( inclusiv cele cu 2 ani mai mari )
Ce să fac să dispară toate pozele jenante cu mine de pe internet? Vă rog ajutor...

13 răspunsuri:
| Etelca a răspuns:

Daca doar te strambi in ele, nu fi suparata! Toata lumea isi face astfel de poze, acum macar ai invatat ce fel de persoane sunt si sa nu faci greseala sa te imprietenesti vreodata cu astfel de persoane..sunt mizerabile! Capul sus si nu-i baga in seama!

| Blamely a răspuns:

Ridicol, cui îi pasă de asta? Lasă doar hienele sa râda. Știi cum câștigi oamenii de partea ta? Deșii a fost spus in roma antică nu-i nimic mai contemporan: cu "pâine și circ". Acum trebuie doar să știi cum sa transformi tot circul ăsta, pentru că asta e, în ceva favorabil.

| adeluna a răspuns:

In treatru se invata sa folosesti defectele in avantajul tau. Un personaj e cu atat mai memorabil si mai placut cu cat are ceva iesit din comun, ceva uman care il face real, nu doar o schita, o caricatura. In plus, daca esti pe scena si gresesti ceva, cel mai bine e sa integrezi greseala ca facand parte din pesronaj, ca si cum era intentionata, asa trebuia sa se intample. Oricum publicul nu stie ce trebuia sau nu se intample.
Faptul ca te dereanjeaza, este momentan punctul tau slab pe care ei il exploateaza. Dar ai putea intoarce tu cartile in favoarea ta. Ia-le jucaria, ia-le placerea de a te tortura. Asuma-ti. Fa tu insati poze caraghioase si posteaza-le. Aarata ca nu esti o papusica din plastic perfecta dar rigida, ci o tanara reala, umana, simpatica cu auto ironie si simtul umorului. Ia.le jucaria si asta le va strica tot cheful. Stray strong & zen!

| BpBycaBestEVer a răspuns:

Nu prea poti sa faci magie sa dispara insa poti sa spui in felul urmator : Da ma, asta sunt eu, daca nu va convine nu va uitat.Ma doare undeva de parerea voastra.Deasta nu mai pot eu, radeti pana va spargeti, eu una nu am nimic de pierdut" Si daca nu le dai mare importanta o sa se linisteasca...Ca doar nu erau poze NUD...sau ceva in gen.

| Hakuouki a răspuns (pentru BpBycaBestEVer):

Si daca erau poze nud? laughing
In rest, are dreptate, merita funda, iar persoanele care rad de tine nu merita atentia ta, ignora-i pe cei ce te ranesc si multumeste cand vine cate un esec din asta, asa aflii cine iti este prieten si cine este pe interes, daca aveti posibilitatea si dorinta de a va muta, o puteti face, poate va fi mai bine pe toate planurile, dar sa fugi de probleme nu este o solutie.

| BpBycaBestEVer a răspuns (pentru Hakuouki):

Daca erau poze nud, complicau mult mai mult situatia laughing
Ca una este sa vada "prietenii" tai poze cu tine cand te mai strambai, iar alta este sa vada poze cu tine gol/dezbracat. Oricum, asta ar fi solutia pentru ambele cazuri.laughing

Pana la urma nu inteleg de ce o deranjeaza chiar si asa, adica s-a distrat (probabil) cand a facut pozele, ar trebui sa-si aminteasca si sa rada, nu sa le dea satisfactie celor care vor sa o enerveze.

Pai asta ziceam si eu.Pana la urma sunt niste poze in care s-a distrat, si s-a strambat.Nu sunt cine stie ce. Unii se stramba chiar si in pozele care ar trebui sa fie serioase, si nu ii deranjeaza deloc, chiar ii bufneste rasul.Nu vad de ce problema ei este atat de mare, dar ma rog...

Eu si in poza de la buletin m-as fi strambat laughing

Nici eu nu exclud asta laughing

| andreia297 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa iei atitudinea de "nu imi pasa de ce credeti voi, ma doare in cot, sunteti niste ratate bla bla", iar in al doilea rand asta trebuie sa iti fie invatatura de minte sa nu te mai increzi in oameni. Oamenii sunt rai si fiecare are un scop happy Capul sus, scumpo! Prietena ta e cea care a pierdut :*

| PapadiaMeleu a răspuns:

Te pisi pe ele de persoane. happy
Chestiile astea se uita.
Da' totusi, ce-i asa de jenant ca te strambai? rolling on the floor
Ma rog, tu stii mai bine.

| Wst_Talyda_1990 a răspuns:

Nu te supara pentru astfel de prostii, oricate s-ar intampla tine capul sus si arata-le la toti ca nu iti pasa de ce cred ei despre tine! Asta e un sfat, nu v-a sterge pozele, dar poate te ajuta.