anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,am si eu o intrebare.Cum as putea sa fac sa ma mut la alticineva la 16 ani? Nu mai suport sa stau cu parintii mei..ma mint in ultimul hal.zic ca pot sa las telefonul pe masa si tot ca nu imi citesc mesajele si dupa ma trezesc ca umbla pe contul meu de facebook imi citesc mesajele si fac scandal ca merg cu prietenul meu in diferite locuri..si acuma nici laptop nu am si toata ziua ma ameninta ca raman fara telefon daca le comentez (comentat cica..nici macar nu raspund in felul ala o tot eu comentez) si telefonul eu l-am luat din banii mei si am zis de la bun inceput ca daca imi iau telefon din banii mei nici sa nu aud ca vor sa il ieie..si tot fac mofturi. efectiv nu pot sa fac nimic toata ziua stau inchisa in casa..pe laptop nu pot sa stau pe telefon abia daca pot sa intru ca seara il iau... Sper ca cineva stie ce as putea sa fac..Mersi happy

Răspuns Câştigător
| HaHaGirl a răspuns:

Te poti emancipa, dar e foarte greu sa stii, solutia cea mai la indemana este sa ii infrunti, le spui tot ce vrei sa le spui direct.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inca 2 ani sa devii libera hang on

| sofisis a răspuns:

Esti o imatura. Nu vad de ce spui ca vrei sa pleci de acasa pentru ca eu chiar nu vad motive. Nu esti maltratata, e clar ca parintii tai te iubesc si se intereseaza de tine, ai tot ce vrei...cam cat de egoista si razgaiata poti fi?

| Anonime345 a răspuns (pentru sofisis):

Toata ziua ma trezesc glume de tot cacatul despre mine..toata ziua ascult cum eu is comparata cu restul..si cand zic si eu ceva imediat vorbesc aiurea si tot..nu am mici macar sa plec sa dorm la o prietena cand alte fete dorm si stau toata ziua ci prietenele lor.ce sa mai zic.

| Lawliet14 a răspuns:

N-ai motive sa faci asta! Altceva?

| laury24 a răspuns:

Nu ai cum daca ei nu sunt de acord pentru ca inca esti minora

| xRockForLifex a răspuns:

Hello! Evident că nimeni nu-ţi va spune că e bine să te muţi la altcineva... Observ că e o lipsă totală de comunicare. Ambele părţi ar trebui puse faţă în faţă, să-şi exprime nemulţumirile şi să găsească împreună o cale în înţelegere.