Heii :3
Este cu fata aceea dar te place pe tine. Şi mie mi s-a întâmplat. Ar trebui să aştepţi să se despartă de ea şi după ce o face, să te duci să vorbeşti cu el.
Baftă! :3
Multumesc mult de sfat :*
Nu ai pentru ce. Merci de funda :3
Vrei sa ma duc eu la el sa il sarut?
Nu doar sa ilfaci sa intelaga daca iti place de el
Eu cred ca l-am facut
Pai atunci saruta sa-i vezi reactiea
Si daca ma intreaba de ce am facut asta ce ii zic? oricum mi-a zis de mai multe ori ca pot sa il sarut cand ne vedem.
Pai vezi daca ti-a spus sarutal si zi ca-l placi simplu
Si daca el doar vrea sa isi bata joc de mine?
Daca nu incerci na-i de unde sa stii
Ok,mersi de sfaturi :*
Nu mai sta cu fata aceea, de crezi ca te vrea pe tine? sigur s-a despartit de ea pentru ca te place pe tine crede-ma, sau daca nu s-a despartit de ea inseamna ca vrea sa te puna la incercare pe tine si apoi sa o lase pe ea
Cred ca ai dreptate, multumesc de raspuns, inca este cu ea imi zice si cand se intalnesc . Joaca la doua piane, si asta nu inteleg la el, s-a imprietenit si cu una din prietenele mele foarte bune.
Hey! Pai s-ar putea sa te placa,dar s-ar putea sa te induca in eroare cu "dulcegariile" lui. Deci,tu fii atenta si smechera, nu te lasa "pescuita" asa usor. Deci, mai intai el trebuie sa o paraseasca pe actuala si numa dupa aceea sa incerce cu tine, ai grija cu el, caci daca ar face acelasi lucru cu tine. Sa-ti zic ceva: baietii au 1001 de fete, ai grija cu ei!
La a 2a varianta m-am gandit si eu, insa nu stiu de ce ar face asta, multumesc mult de sfat :*.