| M1a1r1i1a1n a întrebat:

Hei.
Am și eu o problemă: vorbesc de puțin timp cu o fată prin mesaje, pe care am găsit-o în mediul online și îmi place de ea, așa că i-am propus o ieșire, dar mi-a zis "nu stiu ce să zic", apoi am mai vorbit și mi-a zis "nu te cunosc, nu mă cunoști, las-o baltă".
Din moment ce nu mă cunoaște personal, nu a fost prea vorbăreață și acum mă tot ține în seen.
Ce să fac acum? Ce să îi mai spun? Să o las în pace și să-i propun weekend-ul viitor din nou? Plzzz, help
Dau fundita

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Ei, nu trebuie sa rupi legatura, insa doar sa o lasi mai moale. De Craciun o urare originala poate sa faca mult.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ce sa-i spui? "Nu te cunosc, nu mă cunoști, hai sa ne cunoastem!" happy
Cred ca te-ai cam prea grabit cu intilnirea. Eu tot online am gasit-o pe sotia mea, si am hotarit sa ma intilnesc cu ea abia dupa aproape doua luni de vorbit pe mess aproape zi de zi. Si a a cceptat!
Las-o in pace deocamdata. Cel putin pentru doua-trei saptamini. Altfel tot cu un refuz te alegi. Problema la noi e ca vrem sa avem totul instant. Nu e chiar asa in relatii. Uneori trebuie sa astepti mult pana sa obtii ce doresti.

| M1a1r1i1a1n explică (pentru cristi202):

Da, probabil m-am cam grăbit, dar nu era prea fortăreață și am crezut că așa putea să fie mult mai deschisă cu mine.
O să fie dificil să "rup" legătura pentru astea 2-3 săptămâni, adică mă gândesc nici măcar să nu-i urez de Crăciun ceva sau?

| cristi202 a răspuns (pentru M1a1r1i1a1n):

Ei, nu trebuie sa rupi legatura, insa doar sa o lasi mai moale. De Craciun o urare originala poate sa faca mult.

| SkyPilot a răspuns:

Cat ai vorbit fara sa o inviti a fost OK pentru ca e in cautare de fraieri care sa ii dea atentie. Poate sa aiba o problema cu felul in care arata, are nevoie de admiratori dar nu are curaj sa se arate la fata (sau la corp). Foarte probabil ca de asta te-a acceptat la inceput si te-a refuzat mai tarziu.
Parerea mea este sa o faci sa dispara. Nu cred ca vei face ceva cu ea, iti pierzi timpul. Mai mult decat atat, daca nu ii mai dai atentie poate sa se intrebe ce s-a intamplat, sau chiar sa ii para rau dupa discutiile cu tine. Nu ii mai scrie, cauta-ti alte fete. E netul plin. Nu faci altceva decat sa iti pierzi timpul cu ea. Si nu te increde in pozele puse pe profil, cine stie de unde le-a luat.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Intreab-o de ce a vorbit pana acum cu tine daca nu te cunostea lol
De plictiseala? Lipsa de ocupatie? laughing Spune-i> cauta-ti un hobby.

| brokxy a răspuns:

Pentru ca sunt fata. Si cam stiu cum ne comportam. Daca o fata zice,, nu,, unui baiat gen e NU. Imi pare rau sa aud Dar unele fete nu sunt prea interesate de relatiile on-line. Deci daca a zis aia ca nu te cunoaste si las-o balta e cam imposibil sa o faci sa va intalniti. Daca ii tot spui si o bati la cap s-ar putea sa te blocheze sau sa te ignore in continuare. Cauta mai bine alta fata.Sunt 1000 acolo. laughing Mai frumoase. Cauta pe aplicatia asta Badoo se numeste. Sunt o multime acolo de fete plus aplicatia asta pentru asa ceva e facuta sa vorbiti online apoi sa va intalniti. Numai daca vrei sa ai iubita laughing Daca ti-a placut in special de fata asta mai bine taie-ti sentimentele acum si las-o balta nu e interesata deloc. O fata cand e interesata intr-un baiat vorbeste foarte mult cu el. Raspunde gen intr-o secunda.