,,Am avut mult timp la dispozitie sa ma gandesc si mi-am dat seama ca alte persoane te fac sa te certi cu partenerul si ca in viitoarea mea relatie nu o voi lasa sa aiba nici un fel de prieten sau sa vorbeasca cu altcineva."
Fraza asta e atat de gresita si e ingrijorator ca gandesti asa. Tu nu detii pe NIMENI si nu ai dreptul sa impui NIMANUI cu cine sa iasa, cu cine sa se vada, ce sa faca. Asa ajungi la o relatie toxica, cand iti consideri partenerul un obiect.
Pe langa asta, dupa cate lucruri urate i-ai facut fetei aleia (in special ca i-ai spus lucruri urate despre tatal ei MORT) imi provoaca sila faptul ca i-ai zis ei ca ai iertat-o. Tu pentru ce sa o ierti? Cu ce a gresit ea? A iesit cu niste colegi ca sa nu fie marginalizata ca in fosta clasa si are o prietena cu care se intelege mai bine? Din tot ce am citit am vazut ca biata fata voia sa se distanteze de un dezaxat. Chiar am incercat sa vad si punctul tau de vedere dar ai exagerat mult prea mult. Referitor la ultimele tale fraze, strange banuti si mergi la un psiholog pana nu ajungi mai rau.
Eu trebuia sa fiu cea mai importanta persoana din viata ei,desigur ca intr-o relatie punctul final il spun eu,si asa si ea, daca mi-ar fi impus ceva as fi acceptat bucuros, dar sper ca intelegi ca am avut depresie din cauza ei, ea era deja geloasa si posesiva pe verisoare, si eu nu i-am spus nimic de familie.
Totusi la partea cu tatal ei stiu ca am gresit, dar am spus sa fiu obiectiv si sa nu exclud din discutie.Eu nu suportam faptul ca avea colege si iesea cu ele pentru ca eu nu as fi fost de acord sa ii acorde altcuiva atentie
Prietenie de copii si comportament extrem de urat din partea ta, fiindca ai injurat-o de mai multe ori, ceea ce nu se face niciodata intre prieteni, cu atat mai putin fetei pe care spui ca o iubesti.
Fiecare cu drumul lui, ca nu aveti acum prea multe in comun!
Nu conta ca era fata sau nu, genul se exclude din discutie.
@ ngll
Nu se poate exclude genul din discutie, cand este atat de important, ca nu putem vorbi de iubirea ta pentru un baiat, nefiind acelasi lucru.
Ai gresit mult baiete. Fata a avut foarte multa rabdare cu tine. Eu la prima injuratura ti-as fi spus "Pa".
Sa le luăm pe rand.
1. Injuraturile. Nu ar trebui sa injuri niciodată. Un om bine educat si cu bun simt nu face asta nici macar cu dusmanii, darmite cu cea mai apropiata persoana. Asta a fost un lucru foarte grav.
2. Gelozia. Poate tu nu iti dai seama dar gelozia nu aduce lucruri bune niciodată. Gelozia strica relatiile. Cand iubesti pe cineva trebuie sa-l accepti asa cum este, cu toti prietenii pe care ii are, cu toate deciziile pe care le ia, si sa nu critici niciodata. Prin faptul ca te plangi creezi o atmosfera neplacuta intre voi si prin asta indepartezi si mai mult persoana de tine.
3. Posesivitatea. Nimeni pe lumea asta nu este proprietatea ta si nu ii poti impune sa faca ce vrei tu. Nu poti cere persoanei iubite sa nu mai vorbeasca cu nimeni altcineva. Poti doar sa-i dai sfaturi. Daca te asculta, bine. Daca nu, asta e. Fiecare stie ce vrea de la viata.
Daca nu iti convine situatia mai bine pleci tu dar fara injuraturi, fara plangeri.
4. Blocajele. Blocajele nu au ce cauta intre doi oameni care s-au iubit.
Noi oricum ne injuram in gluma,dar nu am suportat sa o vad cu altcineva,fapt pentru care tot ea si-a cerut scuze,dar da,stiu ca am gresit aici,intamplarile astea au avut loc acum un an,nu mai sunt la fel.
Gelozia si posesivitatea erau segmente din mentalitatile amandurora,dupa cum am mentionat,ea fiind geloasa pe verisoare,dar nu prea aratant,dar eu faceam asta.
Nu as putea sa accept pe cineva cu prieteni in primul rand, nu as fi de acord ca persoana pe care o iubesc sa stea cu altii.
Cu ce scop? Sa vorbeasca chestii personale cu ei? Totusi ar fi exclus, eu fiind introvertit clar nu atrag extrovertiti.
Si in partea finala stiu, dar ce sa fac? Ea a vrut sa ma blocheze, nu am avut ce sa fac.
Pai ea facea asta deja.
Vezi ca sunt doi de i
Am citit aproape toata compunerea asta, si parerea mea e ca ai niste probleme psihice de care poti trece doar cu ajutorul unui psiholog sau de Dumnezeu.
Oamenii au mai multi prieteni, nu e nimeni obligat sa-ti fie doar tie loial. Chestia asta e normala in lume, o fata poate sa vorbeasca si cu mine ca prieten si cu tine.
In partile alea cand ai zis "subt introvertit" chiar nu poti schimba nimic la lucrul asta? Si eu eram foarte timid, dar intalnind mai multi oameni si facand noi lucruri mi-am deschis ochii, si am vazut ca oamenii vor sa fie prieteni cu mine. Nu ramane in idiotenia asta, cum ca tu asa esti, ca ai vazut nustiuce articol sau clip pe Youtube, orice lucru se rezolva. Eu sper ca esti sanatos fizic, ca nu te trezesti in dureri si te culci tot in dureri. Asta e o binecuvantare, crede-ma. Eu am avut cateva luni, unde nu puteam sa inghit mancare si la cateva secunde inchiteam automat in gol. Faptul asta ma stresa maxim, de abia mai mancam, dar nu am incetat sa mai ies afara gena fotbal sau cu bicicleta pe ture lungi. Viata e o incercare, si tu esti in viata sa o intreci.
Nu cred in dumnezeu in primul rand,e doar o poveste.
Totusi,introvertismul e o parte fundamentala din mine,nu o stare,introvertitii sunt oamenii mult mai destepti decat cei care ies in grupuri.
Extrovertismul fiind doar o mentalitate din neolitic, cand daca nu aveai un trib mureai din cauza frigului si a mamutilor.
Sanatos fizic sunt din fericire, dar sincer sa fiu ce ai descris tu e aiurea, eu nu cred ca as mai si iesit daca eram in starea respectiva, chiar suna urat, mai ales ca a durat cateva luni.
Nu ma dau stiutor,eu chiar stiu despre ce vorbesc,nu pretind.
Dar asta asta este,de asta exista introvertism si extrovertism,de acolo se trage.
Introvertiti sunt putin mai inetligenti ca ei au iesit din bula si au evoluat,neavand nevoie de altii.
Naricisismul nu e ceva rau, ca ateu ma bazez in mine, dar da, ma cred mai important ca majoritatea oamenilor.
Si mersi, stiam ca se numeste asta dar m-am grabit.
Nu am reușit să citesc tot, însă am înțeles că la tine șantajul emoțional este cel pe care îl aplici. Când vrei ca cineva să îți acorde atenție începi să ameninți cu sinuciderea și vrei ca acea persoană să fie proprietate ta. Ești foarte posesiv în tot ceea ce faci. Iar o prietenie nu se dezvoltă nici chiar așa cum ai descris tu aici. Chiar dacă te- a considerat prietenul ei ( sau poate încă te consideră), ea este liberă să își facă și alți prieteni. De asemenea, și tu ești liber să cunoști alți oameni cu care să te împrietenești. Nu trebuie neapărat să cerșești atenție și să șantajezi emoțional o persoană care nu dorește nimic mai mult de la tine decât "prietenie". Problema ta este medicală, îți recomand să te tratezi până nu este prea târziu.
Cam toti nervii tai apar cand fata nu executa ce vrei tu.
Sa sti ca nu esti proprietarul fetei de langa tine.
Iesi in lume si comunica cu oamenii ca ai probleme...