| Allinna12 a întrebat:

Hei happy. Am un baiat in clasa de treaba care ma place. Eu nu simt nimic pentru el. Faza e ca m-a intrebat daca vreau sa fim mai mult decat prieteni si nu stiu ce sa fac si cum sa il refuz. Problema e ca acum 3 luni sora lui a murit si nu vreau sa il fac sa sufere si mai mult sad. Ce sa fac? :-

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Mai mult decat prieteni -se refera la o relatie de prietenie intre o fata si un baiat. Exista astfel de relatii, cand tinerii nu trebuie neaparat sa treaca si la "fapte". Ca sa nu-l superi, ar trebui sa fii un pic diplomata, si sa-i spui ca vrei sa incercati, dar incet, ca tu nu esti pregatita pentru asa ceva. Trebuie sa-i spui ca deocamdata nu ti-e capul la dragoste, dar ca puteti simula ca sunteti " o pereche". Nu vreau sa minti, doar sa-l protejezi putin, sa mai tragi de timp. A avut un soc prea mare, poate ii simte mult lipsa, are nevoie de o fata in prejma lui.

| Daria a răspuns:

Hmmm.cam grea situatie.Incearca sa-l iei usor, momentan, pana isi mai revine nu-i zice nimic. Apoi poti sa-l respingi usor spunandu-i ca vreti sa fiti doar prieteni si ca tu nu esti inca pregatita pentru o relatie. Dupa asta sa il bagi in seamna sa se simta ca inainte, sa nu creada ca nu mai esti nici amica cu el.
Succeshappy

| BlancaFantasma a răspuns:

Mai stii ca te indragostesti de el?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci? te-a cerut in casatorie? ooo ce romantic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nevoie sa te sacrifici tu pentru a da un strop de bucurie altora. Tu nu-l placi, asa ca prietenia voastra va decurge ciudat(tu vei fi mai rece, el n-o sa stie ce sa discute cu tine, unde s-o mai dea). Il vei face sa se simta si mai prost daca afla de ce ai acceptat, odata si odata tot trebuie sa-i spui.
Ar fi mult mai frumos sa te arati deschisa spre comunicare si sa eviti pe cat posibil raspunsul, dar te va incadra la fetele care fac asta pentru a avea cati mai multi "la picioarele lor". Un raspuns direct ar fi ideal happy.

| Lilik_4064 a răspuns:

Nu-l respinge, dar nici nu-i da mari shanse. dar cine stiu, poate vine cu timpul si dragosteahappyeu zic sa iesiti la un suc sau ceva si sa vorbiti.cu asta o sa ajungeti la o intelegere. daca ii baiat de treaba lasigur va intelege! sukcese