| Allinna12 a întrebat:

Hei happy. Am un baiat in clasa, putin ciudat dar de treaba care ma place. Faza e ca azi m-a intrebat daca vreau sa fim mai mult decat prieteni si nu stiu ce sa fac si cum sa il refuz. Problema e ca acum 3 luni sora lui a murit si nu vreau sa il fac sa sufere si mai mult :-

12 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa ai o discutie cu el intre patru ochi si sa-i spui exact ceea ce simti vizavi de persoana lui.Folosind putin tact si multa sinceritate cred ca vei reusi.Bafta.

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Pai spune-i simplu ca mai mult decat o pretenie nu-i poti oferi, sub pretextul ca nu vrei iubit, dar ca ti-ar placea sa ramaneti amici happy La varsta lui o sa ii treaca repede tongue

| mihaibrasov a răspuns:

Spune-i : "nu stiu cum sa fac sa te refuz".

| ARSSS a răspuns:

Eh, daca ii spui ca nu-l placi, sau ca nu vrei nimic cu el, oricum o sa sufere, si o sa fie tot naspa.Nu-i spune direct big grin, laudal la inceput, spune-i ca, "esti un baiat dragut, simpatic, nu esti u devina, dar nu sunt pregatita sa am inca un prieten, sper sa nu te superi, te rog sa ma intelegi" si apoi ii spuneti ca ramaneti prieteni buni, si gata big grin

| 123456 a răspuns:

straight face pacat pentru el... si in privinta voastra u sti ce sa faci daca vrei sa fiti mai mult decat prieteni daca iti place de el daca va intelegeti bine si din astea. a si app de ce e putin ciudat?straight face nai spus asta

| no1cares a răspuns:

Poi tu il placi?
adiks imti ceva pentru el?
daca nu sincer nu il fa sa sufere.
spune-i ''scuze imi pare rau dar nu cred ca o sa mearga si daca nu o sa mearga nu o sa mai ramanem prieteni! mie imi place relatie de prietenie pe care o avem''
daca tu crezi ca nu o sa mearga
daca crezi ca o sa mearga relatia atunci incerca...
BAFTA!
[funditzZZzza?]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii spui ca nu esti inca pregatita sa incepi o relatie ptc vrei sa iti traiesti viata la maxim. si ii spui ca nu esti pregatita. va intelege daca te place tongue

sa-mi zici ce ai facut :*

| chOcO_5785 a răspuns:

Paiiii! Daca sora lu a murit! imi pare rau pentru ell! daca vrei sa il refuzi poti sa ii spui intre 4 ochi ca tu nu il placi si ca iti pare foarte rau! si nu vrei sa il faci sa sufere din cauza asta! Succes :d

| ELYMARYAN a răspuns:

Spune-i ca il place o prietena de a ta da-mi mie id lui daca are si ma combin eu cu el da-mi id ubitha daca vrei

| Allinna12 explică:

Love... e putin ciudat de cand a murit sora lui. Nu mai e la fel. Sta numai cu nasul in carti si nu " se mai ingrijeste " ca sa zic asa. Se poate ca pierderea surorii lui sa il afecteze destul de mult. E o fire sensibila si de asta imi e foarte greu. Va multumesc oricum, o sa incerc sa ii spun cumva.

| Stefania69 a răspuns:

Oufsad
spune-i ca inca nu esti pregatita.Ca ai mai avut o relatie care nu a mers si nu esti pregatita sa reiei alta relatiesad:*

| CcaraaaXx a răspuns:

Pun pariu ca te intrebi acum : De ce m-a intrebat fix pe mine?!
Foarte naspa, dar sti oricum si orice i-ai spune el tot o sa puna la suflet. Sper doar sa nu fie tipul de baiat care sa te ignore dupa ce ii spui. Totusi incearca sa il cunosti mai bine nu ai de unde sa stii... poate este exact tipul tau de baiat si poate o sa-ti placa.
Daca ii dai un refuz acum si peste 2 luni de ex incepe sa iti placa de el... ai grija ce faci si gandeste-te mai bine :*.
Multa baftawinking!