Pai iy spui gandeste-te la noi:X. apoi iy zici ori ma alegi pe mine ori pe ea.pe ea acum ai cunoscut-o mai bine, eu o cunosc mai bine si stiu ce se va inatmpla si iy zici ori ea ori eu, gandeste te la noi atunci cand ne sarutam si iti dai seama de 8 luni suntemm impreuna. sper sa te ajute macar sa-ti dea idei asa mi s-a intamplat si mei, mie mi-a mers Bafta si noroc ca asta iti trebuie Fundaa?
Daca va certati din cauza ta atunci puteti evita certurile, poti sa il faci sa se simta bine si sa ii dai dreptate fara sa va mai certati
oricum daca el nu te iubeste nu are rost sa insisti
Si eu sunt in aceas situatie si am decis sa lupt asa ca daca il iubesti cu adv si sti ca si el mai tine la tine lupta...ce sa zc bafta
Iti mai spun ceva! asta e cel putin valabil pentru mine : cine nu ma vrea...nu ma merita!
Trebuie sa vorbești asa mai pe larg cu el și sa clarifici situația nu te plânge ca calul la apa ca nu are nici un rost oricum.
Vorbeste cu el despre asta, spune-i secrete care sa o faca de ras in fata lui sau pune pe altcineva care nu o suporta sa faca asta, sau vorbeste cu el despre asta si spune-i ca nu il place. Sunt cateva solutii care pot sa mearga, incearca una din ele. Sper sa reusesti.
S-o uite p-aia? Aia fiind "prietena ta cea mai buna"? Hm... chiar mai poti relua relatia stiind ca a placut pe altcineva? Mai gandeste-te daca merita sa te strofoci.
Parerea mea nu merita- din moment ce ajuns sa ii placa de cea mai buna prietena a ta...inseamna ca trebuie sa il tii departe de femei, si stii ca asa ceva nu se face. Pe de alta parte poate si prietena ta i-a dat motive, l-a facut sa inteleaga ca il place. Eu zic uita de amandoi, pentru ca daca tii prietena langa tine si el te paraseste pentru ea, iar ea accepta nici unul nu e demn de tine.
Nimic nu poti face dragoste cu forta nu exista asa si tu incearca sa fi atre sa incerci sa uiti relatia asta ce sete al tau este pus deoparte