| crybaby220 a întrebat:

Hei! As vrea sa merg la Liceul de Arte pentru ca imi doresc foarte mult si stiu ca asta o sa ma faca fericita, dar problema e ca mama mea nu prea ma lasa, sustinand ca nu o sa am un viitor stralucit dupa liceul acesta. Da, poate ziceti ca nu tine la mine sau ceva de genul dar stiu ca ma iubeste foarte mult si ca vrea doar sa am un viitor frumos si sa fiu fericita, dar vreau foarte mult. Ajutati-ma! Cum as putea sa ii explic fara sa o ranesc?

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Du-o in oras si pune-o sa intrebe vanzatoarele de slapi si shaormeritele ce scoli au. Toate sunt avocate si economiste cu facultate.

| Pool77 a răspuns:

Cam are dreptate.
Nici nu o sa ai un viitor frumos, doar daca te faci cunoscuta, si de la o varsta frageda joci in seriale/filme cat de cat cunoscute.
Ce vrei tu, se pune si la cantaret/pictor/sculptor/muzician/fotbalist, toate sunt bune si interesante, insa daca nu ai talentul necesar sau nu esti descoperit de la o varsta frageda, atata a fost.

| crybaby220 explică (pentru Pool77):

Majoritatea imi spun ca am talent, chiar si profa de la scoala (nu vreau sa par egoista

| TheSpell a răspuns:

Normal că îți vrea binele. Unii nici cu doctorate și alte tâmpenii nu-și găsesc un loc de muncă.
Vrea ce-i mai bine pentru tine. E greu să găsești ceva în domeniul ăsta, dar dacă ție îți place și ești dispusă să riști, poate va merita.
O colegă de-a mea îi spunea într-o zi profesoarei de desen că voia să dea la liceul de arte, dar la fel, mama ei nu a lăsat-o, și așa a ajuns aici la filo, iar profesoara i-a zis că la rândul ei, nici pe ea n-a lăsat-o mama ei să facă asta, a intrat la un liceu pe profil de mate-fizică și după liceu, a dat la arte.
Ce vreau să zic cu asta e că oricum liceul nu e foarte important, arte poți face și după, iar dacă mama ta nu e de acord acum, nu e tocmai o tragedie.
Poate mai încolo îți vei schimba și tu părerea și-ți va părea bine că ai dat la alt profil și ești puțin mai pregătită pentru facultate.
Baftă!

| crybaby220 explică (pentru TheSpell):

Poate ai dreptate. Multumesc