Du-o in oras si pune-o sa intrebe vanzatoarele de slapi si shaormeritele ce scoli au. Toate sunt avocate si economiste cu facultate.
Cam are dreptate.
Nici nu o sa ai un viitor frumos, doar daca te faci cunoscuta, si de la o varsta frageda joci in seriale/filme cat de cat cunoscute.
Ce vrei tu, se pune si la cantaret/pictor/sculptor/muzician/fotbalist, toate sunt bune si interesante, insa daca nu ai talentul necesar sau nu esti descoperit de la o varsta frageda, atata a fost.
Majoritatea imi spun ca am talent, chiar si profa de la scoala (nu vreau sa par egoista
Normal că îți vrea binele. Unii nici cu doctorate și alte tâmpenii nu-și găsesc un loc de muncă.
Vrea ce-i mai bine pentru tine. E greu să găsești ceva în domeniul ăsta, dar dacă ție îți place și ești dispusă să riști, poate va merita.
O colegă de-a mea îi spunea într-o zi profesoarei de desen că voia să dea la liceul de arte, dar la fel, mama ei nu a lăsat-o, și așa a ajuns aici la filo, iar profesoara i-a zis că la rândul ei, nici pe ea n-a lăsat-o mama ei să facă asta, a intrat la un liceu pe profil de mate-fizică și după liceu, a dat la arte.
Ce vreau să zic cu asta e că oricum liceul nu e foarte important, arte poți face și după, iar dacă mama ta nu e de acord acum, nu e tocmai o tragedie.
Poate mai încolo îți vei schimba și tu părerea și-ți va părea bine că ai dat la alt profil și ești puțin mai pregătită pentru facultate.
Baftă!
Poate ai dreptate. Multumesc