Nu ar fi mai emoționante dacă ar fi cuvintele tale decât dacă ți le compun niște necunoscuți?
Nu as fi putut-o zice mai bine
Fa-o tu cu propriul tau suflet! Ce rost are daca o face un strain, conteaza sa vina de la tine! Nu conteaza daca nu esti buna la mesaje de la multi ani, scrii ce ai in inima ta.
Hai sa vedem ce-mi iese, nu sunt eu poet, sau Eminescu 2, dar incerc! Nu am fost si nu sunt bun la realizat urari, dar... daca nu iti place ceva, mai poti modifica, poti adauga evenimente din viata ta, sau chiar momente fericire, si o poti transforma intr-o scurta povestioasa! Sper sa fie... ok!
"Scumpa mama, cu ocazia zilei tale onomastice, as vrea sa-ti urez un calduros La Multi Ani!, din primul moment in care mi-ai dat viata, am stiut ca esti mama perfecta, nu te-ai dat batuta la greu, te-ai luptat pana la ultima ta putere; Draga mama, te iubesc, draga mama, te doresc, caci departe ai plecat, un trai mai bun sa-ti faci; te iubesc oriunde ai fi, in dar iti trimit sufletul si inima, pentru a-ti alina durerea! La Multi Ani, draga mama!"
Momente fericite** m-am incurcat din graba.