anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,astăzi am vazut in telefonul iubitului meu cu care sunt impreuna de 2 ani jumătate, in mesaje, un cod de confirmare pentru aplicația tinder. Aplicația nu mai era in telefon așa ca l-am întrebat de ce un băiat cu relație de atata timp ar avea tinder in telefon.La început ne-am certat foarte rau, având ba chiar o mica despărțire sa zic pentru ca el susținea ca dacă voia sa-mi ascundă chestia asta ștergea si mesajul si spunând ca si-a luat aplicația intentionat pentru ca știa ca o sa văd si voia sa vadă cum reactionez(sa ma testeze intr-un fel).Nu l-am crezut dar am lăsat-o ca el pentru ca se enervase foarte tare și nu voiam sa ajung la o despărțire definitiva.Ce parere aveti, credeți ca a avut intenția sa ma însele deodată ce a avut aplicația pe parcurs a câteva minute?

Răspuns Câştigător
| tunoi88 a răspuns:

Este vrajeala, cu testatul. Putea sa spuna alta vrajeala mai credibilia, dar aia i-a venit pe moment. Dar asta nu insemna ca te a inselat sau te inseala, nu ai nici o dovada. Barbatii mai sunt curiosi, mai cauta, mai incerca. Trebuie sa faci tu anumite lucuri ca sa nu mai aiba el timp sa faca,. Sunt multe de spus, daca doresti iti pot spune in privat!

| anonim2789 a răspuns (pentru tunoi88):

Ar fi super, am încercat sa îți dau imi mesaj dar nu pot, poate poti încerca tu

| anonim2789 a răspuns (pentru tunoi88):

Chiar mi-as dori sincer, am încercat sa îți dau un mesaj dar nu pot, poate încerci tu dacă doresti

| tunoi88 a răspuns (pentru anonim2789):

Nici eu nu pot sa iti dau, dar imi poti scrie aici: luxlaw26 @ gmail.com

| tunoi88 a răspuns (pentru anonim2789):

Iti lasa si whatsapp daca vrei

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nimeni, dar absolut nimeni nu-si face abonament pe un site de intalniri, asa din senin, doar ca sa-si testeze iubita.
Asta este minciuna rasucita, ca sa se scoata el basma curata.
Adevarul este ca isi cauta alta iubita, fiindca ceva il nemultumeste la tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Chestiile acestea cu testatul ca sa vezi cum reactioneaza cutare sunt cat se poate de puerile si stupide.In locul tau nu as crede asta, ci as reciti ce scrie aici https://www.tpu.ro/......care-data/ si as pune capat relatiei deoarece nu sunteti capabili sa va intelegeti, fiecare ati facut greseli peste care cu greu se mai poate trece. Daca singura voastra metoda de a comunica rezulta mereu in certuri sau tentative de despartire, imi pare rau, dar nu merita nimeni sa traiasca asa in nefericire.

| J0B0MAT a răspuns:

Asta cu testatul partenerului e o aberație pe care o fac doar cei care nu sunt în relații sănătoase, bazate pe încredere.
Aplicația poți să ți-o faci și din plictiseală, să vezi un profil al vreunui prieten, să faci o farsă să vezi cum funcționează din plictiseală sau într-adevăr ca să îți găsești pe cineva.
Pe mine m-ar deranja motivul de a descărca o aplicație că să testezi pe cineva, de fapt să faci orice lucru pentru a testa partenerul. Ăsta ar fi un Red flag pentru mine și m-aș gândi la posibilitatea înșelatului pentru că din moment ce vrei să testezi, nu ai încredere.

| VoidEternal a răspuns:

"Ce parere aveti, credeți ca a avut intenția sa ma însele deodată ce a avut aplicația pe parcurs a câteva minute?"

Poate ca nu, dar era plictisit. Chestie care spune multe, si nu de bine despre el.

Faza cu testul e vrajeala. happy Cea mai tampita chestie pe care o poti face intr-o relatie este sa creezi scenarii ca sa vezi cum reactioneaza celalalt.

| Miruna333 a răspuns:

Nu ai certitudinea ca au fost,, cateva minute'', asta stie doar el. Normal ca el va spune orice sa se scoata cat mai bine in aceasta situatie. Ca a avut intentia sa te insele sau doar sa testeze aapele, sa vada ce se mai afla pe tinder, la fel de grav este.

| AdrianFoanga a răspuns:

Te minte. Isi cauta amanta. Nu mai prestezi cum trebuie?