Nici eu, risipa de bani pentru tigari. Nu esti tu fumeaza cand iesi din casa sau in bucatarie - balcon. Si daca ii zici sa se lase nu o face. Alt dezavantaj risca sa faca cancer mai devreme fata de un nefumator
Bai eu de ce crezi ca m-am lasat de fumat, decat sa dau peste 1000 de lei pe luna pe tigari mai bine fac altceva cu ei, ii bag in masina imi iau anvelope de 3000-4000 lei, tunez masina, imi iau un adidas scump cand e cazul sau merg la plimbare la drum lung, deci tigarile SUNT BANI ARUNCATI AIUREA dar chiar aiurea ca si cum ti-ai bate joc de ei, deci DA ai dreptate maxima.
Pe de alta parte la fel factorul principal care nu are evaluare in bani si banii numai conteaza cand vorbim de el este sanatatea, asa ca doua aspecte pe care chiar tu le-ai punctat:
1. fumatul poate ucide si imbolnavi grav
2. poti face altceva cu banii, iar noi doi facem ce stim cu ei adica ii bagam in masini
Eu unul ca si tine nu as accepta, dar sunt destui care fac acest compromis sa le zic asa, e treaba lor.
Daca nu iti place acest aspect cauta o nefumatoare.
Dar sa stii ca anumite femei par tari sexy cand fumeaza parca au acel ceva, Je ne sais pas cum zice francezul
Salut! Expresia este "je ne sais quois".
je ne sais quoi- noun French.
an indefinable, elusive quality, especially a pleasing one.
Ok, eu am invatat franceza de la femeia de serviciu la scoala si nu ma laud cu asta
Aproape toate fetele fumează în ziua de azi
De ce zici asta, dupa ce mi-am luat-o tare de la admini nu imi permit sa ma mai contrez cu cineva, dar nu ai dreptate ti-o spun sigur.
Nu exista in niciun sistem din lumea asta pe orice tara vrei sa discutam ca aproape toate fumeaza.
Sunt multe care fumeaza dar si multe care nu fumeaza, nu putem sti acum niste statistici dar pot doar intuiesc si poate o zic subiectiv ca in Romania exista mai multi nefumatori decat fumatori.
Habar n-am, nu suport fumul de tigara, dar daca e misto pot sa fac compromis, daca ei ii place incerc sa o inteleg si poate o ajut sa le mai rareasca, de preferat sa le lase, nu cataloghez dupa fumat dar e un viciu prostesc, viciile de fel sunt proaste daca nu pui frana.
Corect, nu accepti sa fumeze la tine acasa. Asa ca ai urmatoarele variante:
- sa o accepti asa cum este si va puneti de acord unde sa fumeze si cand;
- sa faci o relatie cu ea si sa se lase de fumat;
- sa te apuci si tu de fumat;
- sa nu faci o relatie cu ea.
Legat de noi, adica de mine personal... daca ar fi fost cazul de asa ceva in ceea ce ma priveste, probabil ca nu asta ar fi contat. Desi as incerca sa o conving, ca pe orice alta persoana sa nu fumeze.
Fumatul nu schimba personalitatea unui om. Daca iti plac zeci de alte lucruri la ea nu te impiedici de o chestie de genul.
Într-adevăr nu poti sa accepti o drogata sau o alcoolica, dar daca fumează....Probabil isi castiga bani de tigari, poate sa fumeze pe balcon sau o data ce formați o relație si tu nu fumezi poate in timp chiar se lasa.
Fumatul e cea mai mica problema, dar bineînțeles ca poți găsi o nefumătoare și se rezolva problema.
Daca e o persoana cu un caracter frumos, dar are acest viciu, as accepta si mi-as face un țel în a-i schimba obiceiul.
Oricine se poate schimba.
Ti'o spun eu ca fata, da, fumatoare. Pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic daca o persoana de langa mine fumeaza, oricine ar fi. Stiu ca te deranjeaza dar nu ar trebui atata vreme cat fumeaza pe banii si plamanii ei, nu ai tai. Ar putea sa iese afara sa fumeze daca chiar nu suporti mirosul de fum.
Depinde ce te deranjeaza la faptul ca fumeza. Daca te deranjeaza mirosul respiratiei, se poate rezolva asta. Daca te deranjeaza fumul de tigara, poti sa n-o insotesti cand fumeaza sau poate sa nu fumeze atunci cand este cu tine. Daca te deranjeaza principial, exista lucruri mai importante decat micile vicii la o persoana, asa ca ar trebui sa fii dispus sa treci peste asta.
Țigara de după, o înțeleg.
Și pe aia din momente tensionate. Dar, de obicei, prefer să o văd cu altceva în gură în momentele alea.
Ca oameni suntem slectivi adica o persoana o catalogam dupa calitati si defecte, daca are mai multe calitati bune gen frumoasa desteapta stilata amuzanta respectoasa etc si tigarile sa fie un minus merita sa stai cu ea, doar nu iti fumeaza plamani tai si putin fum de tigara poti trage si in statia de autobuz de la altcineva, daca ai o varsta pana in 20 de ani nu rata nimic, mai tarziu o sa iti para rau de fiecare fata care ai pierdut-o aiurea
anonim_4396 întreabă: