| Ellaa20 a întrebat:

Hei buna, am și eu nevoie de voi cu niste sfaturi. Unde pot face niște analize medicale pentru gravide? Am de făcut unele din categoria anti-corpilor prin sânge, aveți pe cineva care a făcut "jumi-juma" vauchere materna și restul cash?
Am de făcut Toxoplasma, Rubeola, Herpes, "CMV", Listeria, Micoplasma și Clamydia. Toate conținând Ig G și Ig M. Mai puțin Clamydia unde am nevoie doar de Ig G.

Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

În județul meu nu se da voucher și pentru analize am vorbit cu medicul de familie sau ginecologul în funcție de cine mi-a data sa le fac.

| Ellaa20 explică (pentru Freya1):

Vaucherele materna se aplica doar pentru mămicile ce au reședința în București. Și au valoarea de 2000 de lei.

| Caliopia63 a răspuns:

Pai nu ai vorbit cu medicul de familie, la el sau la ginecolog nu poți sa faci analizele astea?
Mie analizele de timestre sau cele mai multe și mai ample (in afara de dublu test și anti rh) mi le-a făcut la spital gratis.

| Ellaa20 explică (pentru Caliopia63):

Mi-a dat 2 spitale unde mă pot duce sa le fac. Dar intr unul nu este decât plata integrala, iar intr unul nu le are pe toate enumerate mai sus. Am mai căutat și toate sunt foarte scumpe.