| MissBi a întrebat:

Hei buna. Mhm...credeti ca exista un prieten care la nevoie se cunoaste? ^^ Aveti prieteni care va sunt alaturi? Imi puteti da un exemplu de intamplare prin care reiese ca "prietenul la nevoie se cunoaste"? Dau funda. Multam :].

13 răspunsuri:
| naomik98 a răspuns:

Da.prietenul la nevoie se cunoaste.depinde ce prieten ai.Eu am prieteni cu care ma inteleg ffFff bine. Funda?

| Sp3edy a răspuns:

Cand am fost deoparte la un revelion acum 2 ani si "amicul" meu cel mai bun daduse deja banii acolo sa mearga nu sa mai dus si a venit unde am fost si eu, plus alte situatii si din cati prieteni am doar unu este ca fratele meu ceilalti sau dovedit mereu cat de prieteni sunt...

| gabitsssu a răspuns:

Eu una nu stiu da nu prea credbig grin adica poate sa iti fie prieten sa nu zic nimanui ce vorbiti voi sa ramana strict intre voi, sa te ajute cateodata dar la un moment dat o sa vezi ca nu o sa faca anuminte compromisuri doar pentru ca iti e prieten foarte bun.adica te sfatuieste, te ajuta doar pana la faza in care trebuie sa faca compromisuriwinking(parerea mea)

| MissBi explică (pentru naomik98):

Haha,eu am vrut un exemplu.

| MissBi explică (pentru Sp3edy):

Multumesc,ai fost dragut/draguta ca ai irosit cateva secunde din viata ta pentru intrebarile mele.dar nu stiu, am nevoie de un raspuns concret!

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Nu, nu cred ca exista.
Nu, nu am prieteni care-mi sunt alaturi.

| alina58 a răspuns:

Da, bineinteles ca exista. Am 2 prietene care sunt alaturi de mine tot timpul. Ele imi pot simti tristetea la telefon, ma ajuta sa trec peste orice problema, imi dau sfaturi, la fel cum fac si eu pentru ele. Chiar sunt norocoasa ca am reusit sa le gasesc

| Sp3edy a răspuns:

Priten care iti este alaturi este acela care lasa tot ce are de facut intr-o zi respectiva si isi strica ziua doar pentru a te ajuta pe tine.

| stejara2 a răspuns:

DA! Am o singura prietena si imi ajunge,decat multi si nesinceri mai bine unul de nadejde! cand am avut mai multa nevoie de ea mi-a fost alaturi cu sfaturi,cu ajutor real, a fost la spital la mine cand am nascut,apoi de cate ori imi era greu ma ajuta, si eu am ajutat-o asa ca ne este bine! Nu ma lungesc, nu are rost!

| Rockart a răspuns:

Bună! Da, eu am prietene care îmi sunt alături şi atunci când nu am nevoie.

| TheG1rl a răspuns:

Si eu pana intr-un moment credeam in acei ''prieteni buni'' dar acum consider ca nu exista.

| ImiIubescChinezul a răspuns:

In prezent, dupa parerea mea, nu exista prieteni adevarati. Toti iti sunt alaturi doar atunci cand ti-e bine. Deci nu trebuie sa ai incredere in nimeni. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista un prieten care la nevoie se cunoaste, si ca sa vezi sunt chiar doi! Si acestia sunt parintii tai.