Da...e tare greu sa incepi stiu pentru ca si eu eram asa doar ca problema la mine era ca nu indrazneam sa recunosc ca imi place de unul din cei mai buni prieteni ai mei si de aceea ma comportam tare ciudat cu el, lucru pe care il observase si el
In fine...sa lasam povestea mea si sa ne concentram pe a ta. Baietii sunt in general foarte orgoliosi, dar lucrul de care eu sunt sigura este faptul ca baietii respinsi se simt tot mai atrasi de tine pana cand...ei bine, se plictisesc pleaca cu coada intre picioare. Daca vrei sa il cunosti mai bine incearca sa te imprietenesti cu el si sa il determini sa comunice si el mai mult cu tine ca sa ajungi sa il cunosti mai bine si sa vezi daca intr-adevar exista sanse intre voi doi. Incearca sa ii scrii pe facebook sau pe mess, insa nu exagera ca sa nu ii dai impresia ca iti place de el si ca vrei neaparat o relatie cu el. In cazul in care te intreaba daca esti pregatita pentru o relatie si tu nu esti trebuie sa ii explici cat mai frumos posibil ca inca mai vrei sa il cunosti pentru a nu face o greseala.
Daca te ajuta cu ceva sa stii ca si eu am patit ceva de genul asta cand am intrat la liceu si am schimbat total colectivul de colegi. Era un coleg tare de treaba care tot incerca sa ma faca sa particip la balul bobocilor, dar nicio sansa cu mine, sau imi scria mesaje si ma tachina prin pauze...ei bine l-a tinut asa vreo 2 luni pana cand a vazut ca oricat ar incerca eu nu ii raspund in acelasi mod asa ca a renuntat, iar acum suntem buni prieteni, dar oarecum distanti
Ce pot sa te sfatuiesc mai mult decat sa fii tu insati si sa lasi deoparte retinerea asta? Mult succes! :*
Daca il placi petrece mai mult timp cu el, gaseste diferite subiecte pe care sa le discutati... Afla ce lucruri aveti in comun.
Raspunde-i la ce te intreaba el. Aratai ca esti interesata de el.dar atat cat sa nu se simt intimidat..si sa te abordeze intr-un mod ce noua fetelor ne place. Vorbeste cu el.iesiti la plimbare. Nu-ti fie teama. lasa orgoliul ..Si ia tu initiativa. daca observi ca lui ii este teama(Sii stii de ce. se gandeste ca poate nu il placi. ca amic.) Incearca sa te apropii de el. Succes.