| Andreea1778 a întrebat:

Hei! Ce as putea sa fac sa le câștig increderea părinților mei? Ei nu au nici 1% încredere în mine și nu mă lasă nicăieri, mereu când merg undeva ma urmăresc și ma suspectează ca ma întâlnesc cu x sau cu y. Recunosc ca și eu am făcut lucruri în trecut care i-a dezamăgit dar vreau sa îmi dea mai multa libertate și sa aibă încredere în mine. Ce as putea sa fac? Dacă o sa stau mereu doar în casa și învăț e ok?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pan' la 18 prizonier domiciliar. Ei nu vor sa te vada la stiri cum ai disparut

| Simpatic a răspuns:

Odata ce le-ai dat motive de ingrijorare in trecut, cam greu sa le schimbi parerea acum, le poti schimba parerea cu puterea exemplului, fiind linistita.
Nu te gandi ca toata viata vor face asa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este suficient. Să mergi, să ieși împreună cu ei de mai multe ori, să vadă cum te comporti. Fă-le cunoștiință cu persoanele cu care urmează să te întâlnești.

| anonimg a răspuns:

Am vrut să îl votez pe sadrian46 cu folositor și inteligent dar nu pot pentru că m-a blocat.
La fel spun și eu: fă-le cunoștință persoanelor cu care te întâlnești cu părinții tăi. Vorbește cu părinții tăi că vrei să îți aduci acasă prietenii.

| Andreea1778 explică (pentru anonimg):

Ei nu ma lasă sa am prieteni

| cristimihailov a răspuns:

Cati ani ai?

| RaduRobertRO a răspuns:

Increderea pierduta se castiga cel mai greu.

| Andreea1778 explică (pentru RaduRobertRO):

Știu dar ma gândesc ca dacă acum vede ca sunt liniștită poate se vor purta altfel.