| mispis a întrebat:

Hei. Ce i-as putea trimite cadou bunicii mele din Romania? Eu sunt in Italia cu parintii de ceva timp, am vizitat-o vara asta dar tot imi este foarte dor de ea. Ziua ei este in a doua zi de Craciun dar vreau sa il trimit mai devreme pentru ca de sarbatori va fi aglomeratie mare la firmele care duc pachete. Ce idei imi dati? Vreau sa fie ceva care sa-i placa mult, sa stie ca nu o voi uita niciodata si ca imi e f dor de ea. Funda.
[Eu sunt o prietena de-a lui MisPistongue.Nu am cont de asta am rugat-o pe ea]

3 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Poti sa ii trimiti o fotografie cu tine, sau cu tine si ea, sau de ce nu, cu toata familia. O sa ii faci o bucurie marehappy
Succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimitei, citrice, un pannetone, o sampanie, cafea, si alte dulciuri deosebite ca de sarbatori.ca aici din pensia lor, e jale. sfatul meu.si un cd sau o caseta cu colinde.

| cristinela_1018 a răspuns:

Gandeste-te ce-i place si ce are nevoie. Poti sa-i iei ceva pe care sa-foloseasca si sa se gandeasca la ce nepoata grijulie si iubitoare are sau ceva care sa-l puna undeva in camera si pe care sa-l priveasca atunci cand i-e dor de tine... tu stii ce prefera, ce gusturi are.Incearca s-o impresionezi cu ceva mai deosebit, ce nu se gaseste in tara (ex. un obiect de artizanat special)!