Greseala imensa pentru ca tu esti prada unui pedofil iar ala face corupere de minori, nu te~ai dezvoltat suficient incat sa vezi cum e viata in ziua de azi si pacat ca ai luat~o pe drumul cel rau.
Nu cred ca asta e o problema f mare. Parintii mei au tata- 62 si mama 45... Nu cred ca asta i-a deranjat vreodata. P.s. nici mama, nici tata nu aveau nimic cand s-au cunoscut (bani). se poate interpreta ca a fost ca in cuplu Monica-Irinel
Se spune ca varsta e doar un numar...dar in cazul tau diferenta de ani e destul de mare.El maine, poimaine poate ar vrea sa se insoare si banuiesc ca tu nu ai vrea sa te mariti la 20 de ani.
Scuza-ma dar mi se pare absurd. Tu inca esti un copil, tu nu realizezi ce tii se poate intampla, nu faci diferenta intre bine si rau, nu stii ce e bine si ce e nu pentru tine. Recomandarea mea e sa-ti faci un prieten de varsta ta, incearca sa nu depinzi de „protectia" prietenului, fiindca nu se stie niciodata! Ti-ar putea fii unchi, gandeste-te la acest lucru!
Daca voua va este bine si nu simtiti diferenta de varsta intre voi altceva nu conteaza.Lumea care nu va cunoaste poate sa spuna ca e diferenta foarte mare si ca nu se poate dar poate nu e asa voi stiti cel mai bine si daca va este bine impreuna nu conteaza ce spun cei care nu va cunosc.Si eu gandeam la fel pana acum cativa ani si dupa am inceput sa cunosc lume care au relatii ca si tine si se inteleb bine si nu e decloc cum crede lumea ca fata face orice si ca baiatul nu primeste suficient pentru ca ea ar fi foarte tanara chiar este invers. Exista persoane foarte mature si la o varsta atat de frageda depinde de fiecare si mie mi se pare mai bine sa fi cu cineva mai mare care a trecut peste faza de a se culca cu toate si vrea o relatie ci nu numai sex decat cu un baiat de 17-18 ani care de abia incepe sa descopere si aici sunt exceptii dar nu atat de multe.Eu va doresc mult succes!
Hai sa-ti dau exemplul meu: eu 31, iubita mea 22. Si ne intelegem foarte bine
Daca exista intelegere, comuunicare, reciprocitatea sentimentelor si nu in ultimul iubire, nu e mare diferenta.
Iubiti-va cu foc!
Daca acceptul e de ambele parti, atunci de la 16 ani, domnisoara poate alege cu privirea la viata ei sentimentala. Eu consider pedofilie la 12 ani sau mai in jos. Domnisoara in cazul de fata are aproape 18 ani.
Nu crede in prostiile astea ca are 16 ani si ca are nu stiu ce discernamant, pana nu face 18 e minora si fiind minora automat e o copila care devine o prada unui pedofil daca e cazul si ea nestiind ce face pentru ca nu are mintiile bagate-n cap. Oricum la cum a luat-o razna lumea deja anormalul e considerat normal.
Dacă voi vă înțelegeți și vă iubiți nu văd unde e problema.
Sunt atâtea cupluri în care ambii au vârste apropiate, care există doar din inerție, deși între ei iubirea și respectul au dispărut de mult.
Vârsta apropiată dintre doi oameni care sunt împreună nu este o garanție că relația o să meargă. De fapt, nu există garanții în relații. De voi depinde cel mai mult ce se va întâmpla pe viitor, deocamdată însă trăiți-vă frumos prezentul, fără să vă pese de părerea celorlalți.
Du-te ma si te culca, cu cine ai facut cursuri de legislatie, ca sa nu mori fara sa stii, de la 15 ani, din punct de vedere legal minorul/minora are discernamant si daca face sex, e fix problema ei, nimeni cu ii condamna patenerul/partenera pentru corupere de minori, nu speria fata...
Hai termina cu filozofiile tale ca nici tu nu esti mai destept, daca vrei te duc in fata lui unchimeu care e sef la IPJBV si atunci sa vedem cine se culca mai devreme.
Dar tu nu ai decat 12 ani si nu gandestti bine... la 17 ani nu mai e copilita inocenta nici o fata
Intre mine si prietena mea sunt 12 ani, deci nu te ingrijora, atata timp cat il iubesti si te iubeste tinet-o tot asa, pentru restul carcotasilor, treziti-va la realitate suntem in secolul 21 mileniul 3 si nu e nici unul prea tanar sau prea batran pentru o relatie, nici la 17 ani nu esti atat de copila sa nu stii ce faci, nici la 27 atat de batran incat sa fii disperat
Sef peste ce serviciu/departament? de curatenie? deci ce sa spun si unchiu meu e prim procuror la ICCJ
Daca iti arde de glume du-te si bate campii cu tot ce ai in capul tau sec.
Buna! dragostea nu are varsta mai ales cand e vorba de iubire..si diferenta la mine si sotul meu este de 10 ani, si asta nu ne impiedica sa fim fericiti, suntem de 24 de ani impreuna si avem doi ingersai minunati daca te iubeste si il iubesti, nu te uita in "gura lumii"
O zi perfecta sa ai!
Dupa cum multi dintre noi te cunoastem si tu o sustii ca esti un mare misogin nu avem cum sa te contrazicem dar ce zici de faptul ca o fata de 17 -18 ani iti este net superioara, ca e a gandeste ca un barbat de 25-30 de ani? nu te mai da mare si tare mai Oprea Florin ))
Ai aproape 18 ani, multi inainte draga noastra ! nimeni si nimic nu-ti poate impune ce sa faci, ai popriul tau program, diferenta de ani nu este asa de mare iar el daca a zis ca te asteapta inseamna ca te respecta, la mine inca nu este diferenta pe motiv de lipsa la apel a mandrei ), oricum trebuie sa stai sa analizezi aceasta problema si cu ai tai parinti, succes!
La mine diferanta este de doar 3 ani, este alegerea ta, dar parerea mea este ca diferenta de varsta dintre voi este mult prea mare.Au mai fost cazuri in care genul asta de relatii s-au incheiat cu bine, dar ce pot sa iti spun este sa ai grija sa nu fi folosita.
Acum nah! Gandeste-te ca un tip de 27 nu viseaza el la o relatie serioasa cu o pustoaica.
Pai da este destul de mare diferenta dar daca va iubiti nu conteaza si la mine nu e foarte mare diferenta dar cum am mai zis tu puteai sa ai 25 de ani si el 40 sau ceva de genul ca nu conta daca vaiubieati
anonim_4396 întreabă:
Alexandrinaa întreabă:
dida întreabă:
LLLLLLLL întreabă:
anonim_4396 întreabă: