| Mkeynes a întrebat:

Hei, cred ca nu este ceva mai trist decat sa visezi ca iti conduci mama la inmormantare.
Ea fiind nemoarta "dar urmand sa moara "in orice moment".
Si ea tot era cu noi oamenii afara.
Era constienta ca mergem la "biserica" dar nu avea nici o teama.
" Ciudat vis " dupa m-am trezit.
Ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| Nume6 a răspuns:

Nu înseamnă nimic, n-are niciun sens visul dacă stai să-l analizezi, frazele nu au logică între ele. Să îţi explic mecanismul viselor: Tu te-ai gândit la niște chestii în ultima perioadă și acele chestii s-au "împreunat" în subconștientul tău "născându-se" acest vis oribil. Nu putem pune la suflet tot ce visăm noaptea că am ajunge să înnebunim, adică am sta cu teamă că în orice moment visele ar deveni realitate, iar ele nu devin realitate niciodată.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Nume6):

Iti recomand Freud, "Introducere in psihanaliza" si tot Freud, "Interpretarea viselor", iar daca dupa astea 2 inca mai traiesti cu impresia ca visele nu inseamna nimic si ca ala descris de tine e mecanismul viselor, iti mai zic si altele. Desi cele 2 opere au peste 1200 de pagini si eu zic ca sunt suficiente.

| Nume6 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Bineînţeles că o să-mi pierd timpul citind niște basme!

Daca psihanaliza si psihologia sunt basme pentru tine, mi-e clar. 12 clase + bac, nu? Sau nici macar bacul? Ca de obicei astia fara niciun studiu sunteti experti in toate domeniile. Ti-am vazut si raspunsurile la sport, la fel de "bune" si "bine-documentate" ca ăsta de aici big grin

| Nume6 a răspuns (pentru AnastasiaK):

D-aia au răspuns p-aci 10 persoane că visele nu înseamnă nimic...

E una sa zici "nimic", alta sa te dai rotund sa explici tu "mecanismul viselor" si sa vorbesti de subconstient cand nu ti-e clar ce-i ala. Visele au treaba cu inconstientul, apropo. Iar continutul manifest al visului, care e aparent fara sens, capata un sens foarte interesant daca iti dai seama care sunt gandurile latente ale visului.

Intreb din nou: cate 12 clase ai? Ca nu ignoranța e problema ta, dar cand esti la nivel de copy/paste fară sursă si dezinformare, chiar nu ai ce cauta sa comentezi opera lui Freud.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nimic

| Adry05 a răspuns:

Nimic, lasă prostiile astea de vise, dă-le uitare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimic. Ți-e frică, groază de moarte.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inseamna ca psihicul tau e slabit, ori ai dormit foarte prost.
Tot ceea ce visezi e creat de mintea ta plictisita, nu mai cautati semnificatii in lumea reala.

| aXy99 a răspuns:

Tot ce refulezi se va defula, de cele mai multe ori, prin intermediul viselor.

| Alverto a răspuns:

Nimic parțial. Dar bucură-te de ea cât mai mult. Du-te chiar acum și imbrțiseaz-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmează să moară probabil spiritual. Adică o să scape de unele obiceiuri rele. Și despre mine s-a visat ca am murit. rolling on the floor apoi mi s-a spus ca "mor părțile rele". Și visu' a fost acu câțiva ani buni. Deci nu te impacientata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este ceva mai trist decât sa visezi ca îți conduci mama la inmormantare? Mda, poate doar chiar sa o conduci la inmormantare, nu numai sa visezi.Dar ce știu eu, visele bat realitatea.

| morfeo a răspuns:

Ba da, mai trist e cand se intampla lol

| Anonimus107 a răspuns:

In Biblie spune sa nu crezi in vise, asa ca ignora! Nu il mai baga in seama! E doar un vis...si eu patesc si le ignor

| Ungur_Andreea_1995 a răspuns:

Visele vin din inmultirea grijilor. Ele nu mai au semnoficatii ca in timpurile biblice. Visul tau vine dintr o ingrijorare, un gand, o carte citita sau un film trist.