N-ai gresit cu nimic zic eu, ifosele astea nu sunt justificate.
Daca erai mai mare puteai spune ca e vina ta ca n-ai initiat si mentinut socializarea, dar fiind mai mica nu ai cum sa justifici, un copil face dupa cum e instruit, nu dupa instinct. Ea trebuia sa-ti zica sa suni, cand si etc.
Altfel este deja clar ca a rupt legatura, n-are pe cine arunca vina decat pe siesi, ce treaba sa ai tu?
Gresala este la educarea ta.
Voi ar trebui sa va iubiti ca fratii (surori), sa va sprijiniti si la bine, si la rau, sa nu fiti ca strainii.
Tu ai crescut ca si un copil singur, acum ai devenit "geloasa" pe sora ta. Amandoi aveti drepturi si obligatii egale in familie!
Nu vreau sa sune urat,dar și mie legăturile astea fratesi asa de lipicioase nu imi plac.
Când a plecat nu cred ca a uitat de tine,doar a trebuit sa se maturizeze mai repede și mai brusc,lucru ce a facut-o sa devina mai distanta sau mai altfel. Poate și ea a avut probleme la rândul ei de care nu a spus,iar acum tu fiind mare vrea sa găsească în tine un om matur cu care sa poată sa dezbata subiecte,sa iasă etc.
Dar oricum,eu consider ca un frate își demonstrează sentimentele prin ajutorul oferit la greu, printr-un sfat și prin faptul ca vrea sa te știe bine, nu prin cafel și bârfe zi de zi, relațiile de genul nu imi plac.Mie una asa îmi convine, sa nu uitam ca suntem frați dar fiecare cu familia lui.
Tu poți sa ii spui surori tale sa te scuze ca ești mai distanta și sa nu se supere.Sa o asiguri ca o susti, ca o iubești, doar ca nu prea te simți în largul tău în anumite situații și cerințe impuse de ea.
Sora mea vitrega a crescut in alt oras decat mine si apoi s-a mutat din tara, iar apoi nu am vorbit vreo 10 ani, din cauza lu' al' batran care e pe dinafara, si a mea, ca nu am facut distinctia intre ea si al' boul... asta, al' batran' (pe ea a crescut-o el, eu am alta mama ca ea)
apoi ne-am reconectat din greseala si incercam sa fim cat mai apropiati
acum, care e greseala... TU esti greseala!
NU AI PREA MULTE RUDE DE SANGE APROPIATE si de varsta apropiata
incearca sa fii mult mai apropiata de ea, CREDE-MA CA MERITA
I-ai explicat si ei acest lucru? Daca nu, fa-o.
Ea pe moment a fost distrata, coplesita de sentimente si sa concentrat pe niste obiective. Nu insemna neaparat ca te-a uitat dar au fost lucruri in viata ei care poate ca nu ii ofereau timp sa se gandeasca si la restul familiei. La un moment dat viata ei sa linisit si a inceput sa se gandesca la familie, la tine si sa ii fie dor de tine, probabil si regreta putin faptul ca nu ati petrecut mai mult timp impreuna.
Tu probabil te-ai suparat pe ea si la un moment dat ai decis sa te concetrezi pe tine, sa iti vezi de viata ta. Probabil ai si tu distractile tale in viata, cum a avut si ea.
Totusi, daca lipsa ei te-a ranit doresti sa faci ceea ce a facut si ea, sa o ranesti si tu? Suferinta ar trebui sa ne invete sa fim mai buni.
Va veni un moment cand si viata ta se va linistii, cand vei intelege importanta familiei si probabil in acele moment vei regreta ca nu ai interactionat mai mult cu sora ta.
Stiu ca este siropos si probabil delirez putin dar asta este opinia mea.
Ia plăcut de mică viața...
Tu la 16 ani făceai ce face un copil normal. ia la 16 alerga după bărbați norma ca...
Hei!
Știu cum e să te răcească un frate. Așa se întâmplă + distanțarea fizică. Nu aveți bazele unei relații, nici nu a avut când să se formeze.
Vanessa0911 întreabă: