Nu prea cred in superstitii, eu stiam ca atunci cand moare cineva si ploua ii pare rau dupa viata
De fapt..ploua rau in toata tara de vreo 2 saptamani, daca nu mai mult...deci...mortii cu mortii, vii cu vii si..ploaia cu ploaia.
Se spune ca atunci cand ploua la inmormantare, decedatului i-a parut rau ca s-a dus...
Da acum serios, astea sunt tampenii. Ca intr-un oras ploua in altul nu, nu are nicio legatura si este doar o simpla conincidenta. daca crezi in astfel de lucruri s-ar putea sa ai mai mult de suferit mai tarziu pentru ca lucrurilor simple le vei da tot felul de intelesuri.
Buna..Nu prea cred. dar cand moare o persoana si incepe sa ploua rau inseamna ca lui Dumnezeu ii pare rau ca a luat acea persoana langa el
Fosta mea profesoara de religie spunea ca atunci cand ploua la o inmormantare si cerului (lui Dumnezeu) ii pare rau ca a plecat din lumea noastra.
Acum fiecare cu ale lui, unii sunt mai superstitiosi ca altii si parerile sunt impartite.
Cand ploua inseamna ca si cerul plange pentru ca a fost o persoana buna Asa imi place sa cred
Eu cred in cucuvele : Cand a murit verisoara mea o cucuveea ii canta bunicului; cand a murit bunicul 3 cucuvele cantau in fata casei
Nu inseamna nimic... sunt niste superstitii, si daca moare un copil de 18 ani si este mare soare nu ii pare rau sau cum?
Georgiiiii întreabă: