| Paula2323 a întrebat:

Hei! Cu ceva timp in urma m-am despartit de prietenul meu..am fost impreuna 3 luni.dar a fost prea de tot,ok au fost momente frumoase dar mai multe urate. La un moment dat ne certam in fiecare zi din nimicuri,el incepea mereu cearta pe motive gen ca ies prea mult cu cea mai buna prietena,ca vorbesc prea mult prin mesaje cu o alta prietena, ca cica ies cu "altii" si ca il insel,ca nu am raspuns la telefon,si ca a ajuns sa fie sclavul meu. Bineinteles ca de cele mai multe ori el a vrut sa ne despartim iar eu plangeam desi imi facea rau si nici macar nu il iubeam,nici macar nu tineam la el,insa el ma iubea enorm, a plans de o gramada de ori pentru mine, era sa lesine si sa cada pur si simplu din picioare din cauza nervilor. a ajuns sa ma urmareasca pentru ca nu avea incredere in mine..eu iesisem cu cea mai buna prietena si lui i.am zis ca o sa stam in parc dar bineinteles ca ma plimbam,iar el m-a cautat peste tot, desi nu eram deloc departe, eram peste strada.La inceput nu am stiut asta, dar la o cearta a inceput sa imi zica mai multe si mi-a zis si ca m-a urmarit si de atunci nu am mai avut deloc incredere si de atunci eu eram cea care zicea punct. De atunci a inceput sa ma iubeasca si mai mult, eu nu am mai vrut si se ruga de mine sa ne impacam..Am stat cam o saptamana despartiti apoi m-a implorat sa ii mai dau o sansa sub pretextul ca s-a schimbat..imi facea pe plac, adica ma lasa sa stau mai mult cu fetele si sa fac ce vreau etc. Dar la un moment dat o admiratoare de-a lui a inceput sa vorbeasca cu mine si se dadea la el, iar eu nu aveam nimic insa el s-a suparat ca nu sunt gelosa..si i-am dat sfatul sa nu se combine niciodata cu fete ca ea..pentru chestia asta am pus punct definitiv. Dupa acea despartire s-a combinat cu fata aia, de fapt s-a combinat cu mai multe ca sa uite pentru ca asta era conditia mea ca sa mai stau cu el, doar prieteni si nimic mai mult.El suferea..imi dadea mereu mesaje si ma suna,ma chema afara, eu il refuzam mereu.Tin la el, dar ca la un frate..am mai iesit afara dar incerca sa ma pupe si mereu ma punea sa il iau in brate si imi spunea sa ne impacam ca a fost un prost si si-a dat seama de tot ce a facut si ar face orice sa fiu din nou a lui..am suferit mult si nu pentru el,ci pentru faptele lui. Aveam si un cel mai bun prieten, gen frate de la tara si l-am alungat, l-am ranit pentru prietenul meu..nu m-a iertat usor..si am ranit mult mai multe persoane pentru el,ma izolasem cu totul,stateam numai cu el, nu mai aveam prieteni, nu mai aveam viata mea..si nici macar nu il iubeam,stateam cu el doar ca sa nu sufere dupa mine, iar intrebarea este: Cum sa il fac sa uite mai usor fara sa sufere si mai mult? pentru ca nu mai suport sa fie disperat si toate cele, nu vreau sa il tratez prea dur pentru ca se supara usor..si daca aveti si alte sfaturi e perfect.dau funda! :*

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Aceasta este genul de relatie toxica. Nu ai ce imparti cu el, evita-l cat de mult, nu esti tu responsabila pentru starea lui si singurul mod in care il poti ajuta este sa eviti orice contact cu el - "ochii care nu se vad se uita".

| T0T a răspuns:

Ai făcut o mare greșeală fată. Nu trebuia să stai cu el dacă nu îl iubeai. Mai pe scurt ți-ai bătut joc de el și i-ai dat cu șutul. Foarte urât! Spune-i că nu l-ai iubit niciodată! Spune adevărul să își dea și el seama ce fel de zdreanță ai fost. Atunci te va disprețui mult și te va lăsa în urmă. Nu ești om! Nu merită să se uite după așa ceva. Rușine!

| SkyPilot a răspuns:

Din partea ta au lipsit sentimentele, din partea lui a lipsit increderea. Pe langa asta este evident ca nu va potriviti, nu aveti aceleasi asteptari de la viata. Ai facut bine ca ai incheiat relatia.
Nu este problema ta daca el sufera sau nu. In trei luni impreuna nu v-ati legat prea mult unul de celalalt, mai ales daca relatia nu a mers. Daca ati fi fost doi ani impreuna intr-o relatie frumoasa, in care sa aveti o multime de amintiri superbe impreuna, as intelege suferinta. In trei luni nu apuci sa te atasezi cine stie ce, daca el pretinde ca sufera as crede mai degraba ca este un fel de santaj sentimental. Trateaza-l dur, e in interesul ambilor. Se spune ca sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit.

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!happy
Ai facut bine ca ai incheiat aceasta relatie vicioasa.Chiar daca te iubea gelozia in exces inseamna lipsa de incredere si de asemenea posesivitatea nu e ok.Te iubea si voia sa petreceti timpul doar voi doi, dar fiecare persoana are nevoie si de libertate timp pentru propria persoana pe care sa il petreaca singur sau cu prietenii... faptul ca el nu a inteles chestia asta inveitabil a dus la despartire. Daca tu nu il iubeai nu il vedeai cape un iubit ci doar ca pe un prieten e inca un motiv pentru care ai facut bine ca ati incheiat relatia.NU fa greseala de a te impaca cu el in speranta ca nu va mai suferi sau ca ii vor trece sentimentele in acest fel fiindca nu va fi asa, mai rau va fi, el te va iubi din ce in e mai mult tu vei fi privata de libertate si te vei simti mereu complexata si vinovata ca nu poti fi cu altcineva si stai cu cineva din mila, iar asta nu e ok.Chiar si faza cu,,ramanem prieteni" nu e tocmai potrivita in situatia data fiindca veti vorbi mai mult va veti mai intalni iar sentimentele lui vor spori se amageste singur.Cel mai bine pastrati distanta o perioada cateva saptamani, luni pana isi face si el ordine in ganduri si sentimente si realizeaza ca nu e o relatie de viitor, poate isi gaseeste si o fata potrivita care sa il poata iubi, dupa aceea ati putea ramane prieteni, si cine stie poate chiar va fi o relatie frumoasa.happy

| ElMaestro a răspuns:

O relaţie se bazează pe încredere reciprocă! Ce a fost între voi doi nu s-a numit relaţie.