| neverknowwhy a întrebat:

Hei! Cum au fost barbatii varsatori pe care i-ati cunoscut? Se spune ca se casatoresc foarte tarziu si de regula, înșală, pentru ca altfel ei nu pot trai... Is it true?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu cred ca zodia este definitorie pentru oameni, dar poate exista niste caracteristici ale zodiilor. Sotul meu este varsator, este un familist convins, inca din adolescenta si-a dorit familie si copii, este foarte dedicat casei si familiei si sunt 100% convinsa ca nu m-a inselat niciodata si nici nu ar face-o, din respect si iubire.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si crezi ca doar barbatii varsatori fac asta si in rest niciun alt barbat din nicio alta zodie nu insala? Ai mai jos un exemplu de varsator opus la ce ai descris + sigur mai sunt si alte exemple in lume. Asta cu zodiile e o prostie, sunt chestii foarte generalizate ca sa para ca se potrivesc oamenilor dar nu inseamna nimic si nu pot defini un om. E logic ca la fiecare se regasesc o parte din caracteristicile alea ca asa sunt facute, sa se regaseasca, oricum se repeta, de cate zodii se zice ca-s posesive, geloase, orgolioase etc? Cred ca de cel putin jumatate din zodiac

| AdelinaC a răspuns:

Eu am un prieten varsator, este f viclean si prefacut

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu sunt varsator, fratele meu la fel, si suntem cei mai loiali oameni pe care ai putea sa-i cunosti. Se crede ca suntem infideli pentru ca ne place libertatea, ne place sa incalcam regulile, ne plictisim repede si suntem curiosi, dar eu una nu am inselat vreodata (mi-e efectiv scarba inclusiv de termenul inselat) si tarziu o sa ma casatoresc tot din cauza asta, ca nu pot trai cu oameni care incearca sa-mi controleze viata, nu suport sa fiu dependenta de cineva.

In schimb, toti leii pe care ii cunosc sunt cum i-ai descris acolo laughing

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Exact asa e. happy

| Plato a răspuns:

M-am cunoscut pe mine, it isn't true.

| supadeceapa a răspuns (pentru Plato):

Deci nu cred.

Ce nu crezi, supica?

Ca esti varsator big grin. In ce data esti?

1 februarie.
O sa ignor acel sad

Gata, am schimbat, nu te supăra.

| Maria3458 a răspuns (pentru Plato):

Nu cred in zodii caracterul e important felul lui de a fi etc

| GirlOnline81 a răspuns:

Nu cred in zodii si nici in relatii care se leaga pe baza compatibilitatii intre acestea. Cred in schimb in puterea oamenilor de a face fata dificultatilor.

Întrebări similare