| MarcŞiAtât a întrebat:

Hei!^^ Cum o pot sa o conving/mituiesc pe soramea(4ani) sa nu ii mai spuna lu' mama cand plec de acasa... xD
I.am spus ca ii dau pana si xboxul...pe moment spune ca nu ii zice dar cand se supara ma face prost/bou si ii spune lu' mama. E o paracioasa! Am vrut sa o inchid in pod...Imi mai fura si banii de prin buzunar. Pe cat de mica pe atat de a dracu.^^

18 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Dar tu cati ani ai?

| birdie14 a răspuns:

happyVery funny! Asta fac si eu cu sora mea uneori.As vrea sa-ti raspund la intrebare,punandu-ti alta intrebare, tu de ce pleci de acasa, fara ca mama ta sa stie?smug

| ioana1704 a răspuns:

Nu spune asta. la 4 ani nu stie ea prea multe adica nu stie sa tina un secret

| dragutzyka29 a răspuns:

Pai poti s-o mituiesti cu bomboane, dulciuri sau ce-i place ei cat despre bani nu-i mai tine in buzunare, pune-i intr-un loc unde ea nu ajunge

| ovidius a răspuns:

***raspuns editat de către autor.

| TheSol a răspuns:

Draga Marclaughing
mi-ai parut misto inca de la raspunsul ala cu statu` in banca cu fete si cu tocilara de care "te cam" foloseai la teste laughing
Sper sa reusesti cu surioara ta... nevoie de bani n-are [-x... sau poate isi ia tigari laughing. urmareste`o si vezi. poate si ea daca face ceva o poti avea la manabatting eyelashes si sa ii spui mamei tale laughing.
Ori astepti sa mai creasca si sa fie mai constineta, iar atunci ai sa vezi ca o sa te acoperelaughing. Bafta tuu!smug:p

| Liniuta a răspuns:

Si fratimiu de 7 ani face la fel straight face.
Dar ii spun : "Daca ca ma spui ca am plecat te zic ca ai spart paharu din bucatarie sau iti rup omuletu [ o jucarie Action-Man sau cam asa ceva] ".
Vezi cum scapi ^^

| Liniuta a răspuns:

Sper ca nu din cauza mea i-ai rupt papusa :]]
Ca ti-am spus cum procedez :]]
R.I.P. Poster

| Madalina_7571 a răspuns:

Inventeaza si tu ceva despre ea, pentru ca la varsta aia e f credula.
Spune-i ceva de genu " azi cand ai mers la mama in camera, te-am vazut cand i-ai luat bani din portofel."
o sa creada chiar daca nu e adevarat laughing
si apoi tratezi cu ea " daca-i spui mamei cand ies, ii spun si eu ca i-ai furat bani." laughing

| WyvernSky a răspuns:

Doamne.copil la 4 ani in stare de așa ceva?!
Eu aș daoua in ziar prima pagină.
Da cum să-ți fure bani? Da ce e animal?
NU! Iți spun eu copil prost crescut. Iaaa dă milităria jos din pod da ce naiba suntem la circ?

| MarcŞiAtât explică:

Eu am 17. ^^ E prea isteata si rasfatata.cand am ajuns azi acasa peretii de pe hol erau plini de plastelina mov. straight face tipic ei.e_e

| MarcŞiAtât explică:

Acum 2 saptamani am ameninta.o ca ii rup papusile.degeaba.ea mi.a rupt mie posterul...iar in legatura cu bataia.imi e prea draga! ^^

| GrellSutcliff a răspuns:

laughing).rolling on the floor)dmne...saracu de tine.laughing.da poti sa ii zici si u ca ai pacalito si ca nu pleci nicaieri.si apoi razi.laughing si cand se ashteapta mai putin poti s'o tulestilaughingbatting eyelashes

| blackcat99 a răspuns:

rolling on the floor pai ascundeti banii si mituieste-o si tu pe ea. de exemplu cand face vreo prostie nu o mai zice mamei [si asteapta ocazia] daca tu pleci si ii zice mamei spune-i si tu ca a spart vaza sau ce prostioare face ea. kiss

| Tropkilla a răspuns:

Crede-ma,stiu prin ce treci.Eu am o sora de 8 ani dar e paracioasa vai ce enervanta e.Eu daca vad ca ma paraste gasesc ceva care stiu ca a facut si repede o spun dar nu as vrea sa ma comport ca un copil dar ai putea sa ii mai cumperi si tu nixte dulciuri si poate sa te porti mai frumos dar daca tu nu vrei poti sa iii mai dai si u cate ceva sa o lasi la calculator,cauta-i desene,mie imi merge. Sper ca sorata sa nu mai fie paracioasa macar u sa nu fii nevoit sa o bati cum o bat pe soramealaughing. Glumeam poate ca ii mai au si eu niste palme dar nu o bat, numai ca o fac sa inteleaga cine este sefa, deci sper ca te-am ajutatbig grin.

| zuzyy a răspuns:

Da ca zici ca-ti fura banii mituiest-o broken heart la varsta ei habar nu are sumele banilor spune-i si tu ca ii dai multi bani si dai de fapt doar un leu, rolling on the floor ar mai fi o gramada de solutii, dmne... cat de greu sa fie sa pacalesti un copil? devil

| reihiuke a răspuns:

Nu merge asa. Ai mult de munca. trebuie sa observi un timp mai indelungat cum reactioneaza in anumite chestii apoi sa o iei pe ocolite. Daca ii zici direct nu faci nimic. Pentru ca ea nu are discernamant. Pentru ea, momentul cand spune ca nu-i zice. e total rupt de momentul in care se supara si-i spune mamei. Nu au nicio legatura unul cu altul. Prin urmare te chinui degeaba asa. Mai ales ca stie ca data viitoare iar o sa o mituiesti, ea isi ia ce trebuie si tot ii spune mamei si nu pateste nimic laughing Incearca sa o ignori si sa nu o mai bagi in seama ceva timp. Sau daca trebuie sa ai de-a face cu ea, (sa o duci afara, etc), nu mai vorbesti cu ea.

| Dooby97 a răspuns:

Prinde-o si pe ea cu un lucru si santajeaz-o... cum face ea cu tine ex. Te spun la mama ca ai facut "aia" daca ma spui si presupun ca va merge