| Swetlly122 a întrebat:

Hei! De ce după ce te vezi cu un băiat se distanțează? Nu te mai baga in seama ca înainte? Am făcut eu ceva greșit sau s-a supărat că nu l-am lăsat să îmi pună mâna în zonele intime?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cel mai probabil omu voia doar aventură, a văzut că nu te lași, a dispărut.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Caută pe unul care nu se joacă ca la grădi.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Este o alegere si a fost alegerea ta.

A considerat ca e mai simplu sa mearga la alta care nu il refuza decat sa se lupte sa te convinga pe tine.

Fiecare are un anumit interes intr-un anumit moment de timp.

E ok, incearca sa nu mai fii atat de sensibila si sa ai mai multa stapanire de sine.

| Dismally a răspuns:

Probabil nu esti ce doreste el.

| Crackman a răspuns:

Poate nu i ai placut.
TREBUIA sa iti zica din prima daca vrea sau nu ceva.
Poate ca nu l ai lasat sa puna mana si a zis ca trebuie sa munxeasca.
Sunt multe motive

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai făcut nimic greșit.
El avea un scop și, văzând că nu-i merge, a lăsat-o baltă. Simplu.

Câți ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nici sa nu lași pe vreunullaughing numai obsedații fac astahappy și copiii happy fi smechera și nu i lasă pe toți sa profite de tine. Nu te mai cauta, sa fie sănătoshappy măcar știi ca nu are ce sa zică de tine ceva rău. Rămâi tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, din ce spui se pare că el voia doar o aventură cu tine. Mai mult ca sigur de aceea s-a distanţat de tine, că nu l-ai lăsat să te pipăie. El te-a testat să vadă dacă te laşi uşor iar cum tu nu te-ai lăsat, şi-a dat seama că nu-i va reuşi cu tine ceea ce caută el, de aceea s-a distanţat de tine.

| Dana2103 a răspuns:

Vrea sa i dai tu atentie. Daca iti da el crede ca te inveti
Si da, daca te evita pentru ca nu i ai permis, este pentru ca doar asta cauta de la tine

| GalacticOtter a răspuns:

Nu! Nu ai facut tu nimic greșit! Dacă s-a supărat din cauza asta atunci nu te iubea cu adevărat.

| AnaisAnais15 a răspuns:

Hei, draga mea, lasă te foarte greu de cucerit, dă l încolo de băiat, sunt foarte mulți, si încă o sa mai ai de cunoscut...Din propria experienta am. vorbit cu un baiat 6 luni până în seara in care am.inteles ce gânduri avea cu mine, si nu vroia un viitor sau o relație serioasă
Toti iti promit cuvinte frumoase dar nici unul nu arata fapte
El vrea doar sa te ia usor usor si sa isi obțină poftele, chiar dacă nu pare, aparențele înșeală