| brokxy a întrebat:

Hei. Deci am o matusa si cand aveam 14 ani tot zicea ca ma duce si pe mine in America in excursie cu ea cand fac 18 ani. Am 19 acum. Ea merge des acolo ca are o fiica. Are grija de copiii ei din 5 in 6 luni. Acum nu mai ma duce nicaieri, nu stiu, nici nu prea vorbeste cu mine asa ca am postat ceva imagini false pe Facebook ca as fi in New York sa ii fac in ciuda. Va functiona? rolling on the floor rolling on the floor

15 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Urat din partea ei sa nu te duca si pe tine, dar stai chill nici SUA numai este ce a fost si nici ei nu o duc asa stralucit cum ne prezinta prin media sau filme, ba daca stau bine si ma gandesc de la ei a aparut termenul homeless (boschetar), caci in perioada URSS nu gaseai asa ceva prin partile europei estice ca toti erau cu un job fie ca vroiau fie ca nu, deci sa nu credem tot ce ne mint altii.
Am fost in SUA dar mie mai mult imi place in tarisoara mea, la peisaje batem tot laughing
Pe de alta parte daca esti fata si arati bine te bagi in seama cu Nick Radoi si iti face asta o chemare acolo cu cazare cu masa si tot ce trebuie, ii plac prospaturile bosorogului... damn is more easy to be a girl laughing

| brokxy explică (pentru Simpatic):

E adevarat ca e greu sa iei viza asa cum spun multi? cica 9/10 nu o iau

| Simpatic a răspuns (pentru brokxy):

Acum 12 ani nu era asa greu, habar nu am cat de greu e acum dar e o loterie iei sau nu iei.eu am fost chemat si se stia ca voi fi turist 2 luni si habar numai am ce acte am depus happy

| brokxy explică (pentru Simpatic):

Macar pe tine te-o chemat cineva pe mine nu ma cheama nici moartea nicaieri rolling on the floor rolling on the floor

| Simpatic a răspuns (pentru brokxy):

Incepe si tu de mai jos SUA este o destinatie greu de ajuns intr-adevar. Mergi in Chisinau apoi ca toti romanii ciumegi in Bulgaria.
Daca o sa vezi macar jumatate in tara noastra (eu n-am vazut-o) eu zic ca este peste multe destinatii exotice.
Am o matusa careia i-a placut sa calatoreasca, a vazut cred ca cele mai superbe locuri din lumea asta, unde i-a placut cel mai mult? in Rep. Dominicana
Eu zic ca si Romania este o tara placuta, dar locuita de multi babuini care nu o respecta si polueaza in toate modurile posibile.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă asta te face fericit, și dacă ei îi pasă de asta.

| mihai69 a răspuns:

Bine că nu ți-a promis că te mărită cu Făt Frumos...
Ah!, da - să răspund și la întrebare: strategia ta va funcționa cu siguranță. Imediat ce va vedea pozele, mătușa ta va face un atac vascular cerebral și va deveni o legumă pe tot restul vieții. Și - ghinion! din cauza asta nici nu va mai putea vreodată să se țină de cuvântul dat acum vreo 5 ani.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu va functiona, pentru ca ea merge des acolo, si probabil nu mai vede destinatia ca pe o reusita.
Si chiar daca "i-ai face in ciuda", treaba asta nu o sa te ajute pe tine sa ajungi acolo.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Si ce castigi daca faci asta? crezi ca pe ea o intereseaza, Ba din contra din moment ce te-a lasat pe tine deo parte inseamna ca are grija de copii, nu mai are timp de tine chiar daca tine la tine.

| Dalmore a răspuns:

Pune poza cu tine in sania lui Mos Craciun s-o oftici si pe maica-ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 19 ani, ar fi cazul sa te maturizezi. Nu cred ca-i pasa ei de dramele tale.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine faptul ca matusa ta nu si-a indeplinit promisiunea nu trebuie sa te ingrijoreze atat de mult.In primul rand sunt sigur ca are anumite motive din cauza carora nu te poate lua in SUA, poate a uitat de promisiunea facuta, poate nu are suficienti bani sau posibil sa existe si alte motive.De ce nu ai incercat mai bine sa-i aduci aminte de promisiunea facuta? Poate isi amintea de ea si era sa o indeplineasca. Faptul ca ai postat asemenea poze nu cred ca o va afecta. Femeia are familia sa, deci nu se va lasa preocupata de niste poze, doar tie iti vei face rau astfel.Mai devreme sau mai tarziu adevarul tot va iesi la iveala, si s-ar putea astfel sa creezi o situatie incomoda.

| Ale5184 a răspuns:

Ok. Sa ne intelegem. Rudele spun multe cand esti mic si respecta 1% din ce au spus cand a sosit momentul. Nu cred ca te ajuta nici pe tine si nici pe ea cu nimic faptul ca ai postat pozele alea.

| conaltura09 a răspuns:

Probabil, insa nu cred ca e cea mai buna solutie.

| Stoica113424 a răspuns:

E dupa tine, dar focu nu se ataca cu foc, mai bine las-o