anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,deci am o problema mai serioasa sa zic asa,vreau sa ma angajez deoarece trebuie să ma descurc singură,sunt intr-o relatie toxică din care vreau să ies dar problema este ca îmi este teama de viata...Îmi este teama ca nu ma voi descurca,am si problemele cu anxietatea si stau în casa mereu din cauza asta,vreau să îmi iau inima in dinti si să îl părăsesc pentru ca nu îi pasă de mine absolut deloc,i-am spus ca îmi este rău si ca vreau la urgente si mi-a zis sa ma duc singura la spital,îi zic că maica-sa vorbește despre mine si ca ma face de râs ea stând cu noi în casa si pe el nu îl interesează îmi zice sa îl las împace ca nu îl interesează am incercat sa trag mereu de el, sa nu mai zic ca mâine este aniversarea noastră de un an si i-am spus tot eu sa iesim si a zis ca nu vrea ca îl ia raceala, în condițiile în care si mie imi este rau dar am zis ca na e aniversare noastra totusi

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Sincer nu înțeleg de ce mai pui întrebări pe TPU dacă nu urmezi niciodată sfaturile bune care ți se dau?

Ai mai pus întrebări legate de omul ăsta (presupun că este același de acum două luni), toată lumea te-a sfătuit să închei imediat relația aia toxică și abuzivă, dar tu ai rămas în ea.

Să-ți aduc aminte ce spuneai în aprilie?

"De când am venit la el, si-a arătat adevărata lui față, a început să mă înjure, sa mă lovească si sa ma tina numai în casa."

Cum naiba ai mai putut să stai chiar și o singură secundă ( nu mai spun două luni) cu omul ăla? Și de ce te temi să pleci? Ce poate fi mai rău de atât?

| vatadezahar24 a răspuns (pentru johnnny123):

Ai intru totul dreptate

| ioana748 a răspuns:

Si ce doresti sa aniversezi?
Inceputul unei relatii de mizerie?
In primul rand iti trebuie un job, restul vine de la sine.
Vitaminizeaza te, hidratează te, calmează te, roaga te sau meditează si alege libertatea.
Daca tu nu ti dai importanta nu o va face absolut nimeni.
Oricum te va da el afara la un moment dat cand va gasi alt suflet amarat de care sa si bata joc.
Nu este greu sa te mobilizezi si sa ti iei viata in propriile maini.
In caz ca nu stii, este viata ta, tu o gestionezi.
Si nu uita ca mai devreme sau mai tarziu va elibera el terenul.
Incearca sa vezi ce ai invatat din aceasta experiență si mergi mai departe.
Doamne ajuta ❤️

| Madaxo97 a răspuns:

Deci in primul rând de ce nu muncești? De ce nu ai un job, ce faci toată ziua acasă? Studiezi? Ai un copil de crescut? Dacă nu, atunci la muncă si o sa îți treacă anxietatea. Sau cumva nu te lasă el sa mergi la servici? Dacă e așa, scapă de el odată, ce naiba mai vrei sa sărbătorești cu el dacă tot vrei sa te despărți? Nu are logică. O fi el o persoana toxică dar si tu ești, nu ai o gândire normală deloc, bănuiesc ca nu te ține legată cu lanțul, poți pleca oricând, o persoană sănătoasă la cap ar fi plecat de la primul semn de abuz, la ce mai stai? Dacă nu ai nici copii nu ai nicio scuză sa stai cu el. Înseamnă ca îți place sa fi bătută, umilită, înjurata, mai si sărbătorești, ce anume sărbătorești? O relație de rahat plina de abuz? La mulți ani atunci!

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună, dacă tu tot vrei să ieși cu el, se pare ca nu ai nici o intenție să îl lași. Nici nu știu ce sfat să îți dau pentru ca cel mai probabil nu îl vei asculta, dar am speranța să nu fie așa cum spun eu. Un lucru bun este ca conștientizezi ca este o relație toxică care îți face rău, dar problema este ca nu te pui pe primul loc. Ar trebui sa îți dai mai multă atenție și să te gândești ce motiv ai să mai stai în relația asta? Cu ce te beneficiază? Lasă-l să stea cu maică sa și tu angajează te undeva, strângeți niște bani și mută-te într-o chirie. Lumea nu se termină la un băiat iresponsabil, fii tare ca te poți descurca și singura!

| Maraa345 a răspuns:

Si ce astepti?
Bagajul si Du-te...

| adam7 a răspuns:

Din comm înțeleg ca ai mai postat aici pe aceeași temă. astepti vreun sfat minune?
Nu exista rezolvare de la alții, exista de la tine dacă închei relația și îți vezi de viața ta.
Știi ce frumos e să fii singură, dar liberă și liniștită?
Să vezi apoi cum viața îți aranjeaza un viitor frumos când ai curajul să faci pași înainte și să te desprinzi de tot ce e toxic!