| oanasunshine a întrebat:

Heihappy. Deci eu plac un baiatlaughing. El stie asta, dar nu pot sa imi dau seama daca ma place sau nu. Inainte sa afle ca il plac, ma baga destul de des in seama pe mess, insa, dupa ce i-am spus, nu a mai spus nimic. Se uita tot timpul la mine, cand sunt in spatele lui se intoarce, si cand suntem in aceeasi sala sau incapere se uita dupa mine si vrea sa fie prin apropierea mea. Eu ce sa cred? laughing Funda.

6 răspunsuri:
| Maximamspusiara a răspuns:

Este evident! Dar se pare ca ii frica sa zicahappy

| krysstal a răspuns:

Iti vei da seama cand va fi pregatit de o relatie.

| ionukutza a răspuns:

Nu cred ca ai place de tine incearca sa et prosteasca am patit-o si eu dar s-ar putea probabil sa iplaca nu stiu sigur dar 90% asi bate joc sa te faca sa suferi nul baga atata in seama si te va dori mult mult mai mult crede-ma functioneaza incearca sa-l faci gelos si dupa vezi cum a fi doar dupa tine fi atenta tinel aproape fal gelos si totul va fi ok veti vi 100% impreuna inainte sa-ti dai semaa

| DouaPuncteOtreiii a răspuns:

Poate si el te place dar nu are curaj sa iti spună asta...si asa că te ignoră.ca sa nu sufere!:*

| Eallscriellca a răspuns:

Hello! E foarte posibil sa-l fi luat prin surprindere iar acum nu stie cum sa se comporte cu tine e confuz. Trebuie sa mai ai putina rabdare pana afli decizia lui daca vrea sa mergeti mai departe sau doar prieteni. Ceau! Ceau!

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Cred ca si el te place dar nu are curajul sa o spuna.Baga-l u in seama fi draguta cu el apoi indiferenta si tot asa si el te va iubi din ce in ce mai mult.Insa nu-l rani prea mult.Si nu uita esti speciala daca nu e el e altul.Pup si sper ca am ajutat