| BlondaBlondii a întrebat:

Hei dragilor. Am o intrebare care ține mai mult de moral zic eu. Niciodată nu m-am înțeles cu sora iubitului meu și de cate ori a avut ocazia m-a denigrat in fața familiei și chiar și a oamenilor din jur. Acum verișoara iubitului meu face nunta. Și sincer nu vreau sa merg deoarece nu vreau sa stau cu sora lui la masa să mă denigreze iarăși în fața tuturor plus că îmi dă o stare de anxietate și uneori și atacuri de panica minore in fac in prezenta ei doar din cauza că m-am saturat sa mă submineze și știu că ori de câte ori ripostez familia lui îi ia apărarea ei pentru că e însărcinată și " hormonii vorbesc". Credeți că este urat din partea mea?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa mergi. Cu toate ca e cazul sa te impui mai zdravan in fata ei. De fapt iubitul tau ar trebui sa ceara respect pentru tine din partea ei dar daca doarme-n papuci si nu-i pasa ca tu ai ajuns sa faci atac de panica din cauza ei ( deci practic te-a imbolnavit) trebuie sa ii spui tu cu zambetul pe buze un "du-te dracu" atat de dulce incat sa li se para absolut simpatic.

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mergi, simplu. Sau discuti cu verisoara sa va puna la alta masa - si cu iubitul tau in prealabil, desigur. Singe-sange, dar sa nu recunoasca ca sora-sa e vaca mi se pare de prost gust.

| Freya1 a răspuns:

Te inteleg perfect,ca si eu am pățit asta cu fratele fostului meu.Din pricina lui si a tatălui lui nu am putut să mă adaptez nici cum in familia lor. Poate ca nu ma vedea pe mine suficient de buna pentru el, sau poate chiar isi furau atat de mult fratele si copilul încât să isi bage mereu coda in relația noastră.
Cred ca in prima faza nu ar mai trebui sa ti in tine, ci sa ii spui iubitului tau in fata cum sta treaba si ce te deranjează si sa se pregătească sufletește pentru ca foarte curând o sa rabuflesti si indiferent ca e însărcinată sau nu o sa ii spui si tu parerea ta sinceră despre ea.
Propuneri ca daca mergi la nunta ori sa stati la altă masa, ori sa ii spuna dinainte surori ei sa isi tina gura pentru ca vei pleca in secundă doi de cum începe. Daca el se riscă si isi asuma aceast lucru du-te, dacă nu rămâi acasă.
Da oricum, nu te mai lasa înjosit de ea chit ca te vor face nesimțite sau nepoliticoasa.

| Andreeush a răspuns:

Cel mai bine ar fi să nu o mai bagi în seamă.
Spune-i iubitului tău că te deranjează, nu trebuie să accepți să fii umilită de sora lui.

| Lioana a răspuns:

Fiind sora iubitului tau nu e bine sa te certi cu ea pentru ca are influenta asupra fratelui ei. Incearca sa fiti prietene. Daca spune ceva urat despre tine pur si simplu pleaca de acolo si revino mai tarziu. Sau ai putea sa o intrebi ce nu-i place la tine, sa-spui ca tu te straduiesti sa te intelegi cu ea si vrei sa o intelegi.

| Dandinelle a răspuns:

Poate ar trebui sa ai o conversatie fata in fata cu ea. Cu sinceritate sa o intrebi de ce nu te inghite si macar sa ajungeti la un consimtamant prin care sa inteleaga ca tu faci parte din viata lui si ea face parte din viata lui, nu trebuie sa va inghititi dar sa existe minimul de respect si sa faca pasul asta macar de dragul fratelui ei si a relatiei dintre ei.

| Țoglă a răspuns:

Nu o băga în seamă, nu mai vorbi cu ea. Ai altă treabă decât să-i porți de grijă.

Răspuns utilizator avertizat
| danaieladaniela a răspuns:

Nu este urat din partea ta, stai linistita!
Este dreptul tau sa nu iti convina atitudinea lui.
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el despre subiectul acesta ca sa nu te framanti atata in tine

| alondrakiss a răspuns:

Roaga-te sa te intelegi! Sa se imbuneze relatia voastra de cumnate.

| k3zZar a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu iubitul tau sa vorbeasca cu sora lui. Pur si simplu, incearca sa o ignori.