| MegaProXtreMm a întrebat:

Hei! E un baiat nou la scoala, in clasa a5a care ma tot sacaie de cand a inceput anul scoala.(eu fiind a8a).In fiecare zi imi da cu sutul iar apoi se preface ca nu a fost el, ma injura, ma ameninta ca il cheama pe fratisu sa ma bata iar pe facebook mi-a zis ca-mi da ignor etclaughing).dar in acelasi timp imi zambeste mai mereu si se uita numai dupa mine in fiecare pauza.Iar azi am avut un test la biologie si s-a asezat exact langa mine si cica "ce faci maimutico?" si cu o privire la fel cum ma prieveste si iubitullaughing..Se poate ca acea piticanie sa ma placa?

8 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

S-ar putea!

| Zeflemitoarea a răspuns:

Dacă el a V-a, tu eşti a VIII-a, atunci cum de s-a aşezat lângă tine la test?

| MegaProXtreMm explică (pentru Zeflemitoarea):

Pai am avut un test initial si am facut ora de biologie in camera de muzica impreuna cu clasa a5a.

| valentino52 a răspuns:

Ia-l de urechi si da-i doua ce o sa iti faca frasu sa fim seriosi daca se duce sa se planga ca l-a batut o fata mai mult se face de ras.

| MegaProXtreMm explică (pentru valentino52):

Da,dar faza e ca asta are relatii bune cu diriga X_x..si plus ca mai are un frate de 20 de anistraight face..deci nu prea-l pot jigniisad

| valentino52 a răspuns:

Eh atunci spune-i dirigintei big grin

| spaghetty a răspuns:

Serios acuma...Imi cer scuze ca mai sunt si astfel de specimene si eu sunt baiat da dao dracu de treaba cat de tampit poate sa fie asta? Daca las vedea acum las strange de gatlaughingSi pe el si fratesoo..Asta e specimenul ala "dughit" si nai ce sa iiii faci pana ii da cineva o lecitehappy

| RammsteinHH a răspuns:

Mda... te place
asa se manifesta copiii mici ca nu preau au habar cum sa se comporte cu o fata.