Bună.
Fiecare are drumul lui în viață, și fiecare tinde spre fericire și împlinire, doar pentru că a plecat nu înseamnă că te-a părăsit sau nu se mai gândește la voi, la tine, internetul e o metodă de a ține legătura la distanță, știu că nu e același lucru dar tot e ceva, chiar dacă vorbiți mai rar.
Cât despre tine, cred că ai nevoie de cineva cu care să vorbești și să-ți petreci timpul.
Vorbește cu părinții tăi, și desigur, fă-ți prieteni, puțini dar buni, crede-mă, ajută în asemenea cazuri.
E bine totusi ca nu a plecat in Afganistan.
Toti care au rude, prieteni plecati in strainatate s-au simtit asa.
Dorul acesta o sa treaca cu timpul. Tu ai nevoie acum sa iti petreci timpul cu activitati care sa te faca sa treci mai usor in tot acest timp. Apuca-te sa citesti o carte. Biblia trebuie cititta de toti, macar odata in viata.
Ești ok.
Ai mei sunt plecați în Germania( sora mea cu soțul și copii, tata și mama) de vreo 3 ani. Sunt singur acasă, fac curat mâncare spăl șamd, apoi când începe școală merg la cămin și acolo o iau de la capăt dar adăugăm învățat și mers la cursuri. Niciodată n-am putut să privesc negativ chestiile astea, cred că contează mult personalitatea, și prin tot ce trec m-a ajutat să evoluez într-o persoană matură responsabilă și empatică