| MonyMoniq a întrebat:

Hei friends... astazi pentru prima data, prietenul meu m-a luat in brate si a vrut sa ma sarute, dar i-am spus ca inca nu, pentru ca nu am putut sa-l sarut, aveam fluturasi in stomac dar mi-a fost frica sa-l sarut intr-un cuvant, avand in vedere ca este primul meu iubit si primul meu sarut, nu o sa-l mai pot evita, si stiu ca daca il iubesc trebuie sa-l sarut. Ce sa fac? Cum sa-l sarut, recunosc ca parca mi-este teama! Va rog, ajutati-ma! Repede.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Ar trebui sa scriu motivele pentru care sa intrerupi relatia cu baietii pana in jurul varstei de 25 ani -dar asta ar insemna sa scriu sute de randuri.
Adolescentii spun ca sunt maturi, dar nu sunt.
Intre ei nu este decat pasiune; cat de mult tineti acum unul la celalalt, pe atat de mult o sa va urati mai tarziu. De ce? Pentru ca intre voi nu este iubire.
Daca te-as intreba acum ce este iubirea, ce ai raspunde? A te lasa in voia valurilor este ca si cum te-ai arunca in ocean -ce sanse sunt sa supravietuiesti?
Parintii sunt de vina pentru ca nu te-au educat si in latura aceasta.
Iti spun lucrurile acestea pentru binele tau. N-ai nici o garantie ca acest baiat te va lua de sotie dupa aceea. Vrei sa devii o fata usuratica -asa cum sunt multe din colegele tale-, sau vrei sa ai principii?
Daca-i vei da cele mai bune sentimente prietenului tau, ce-i vei mai da sotului tau? Ce-a mai ramas? Tocmai ca nu a mai ramas nimic pentru el. De aceea TREBUIE sa astepti. Practica abstinenta si in ce priveste tinutul de mana, tinutul in brate si chiar si sarutul.
Te sfatuiesc ca pe o sora mai mica: este suficient ca te-ai tinut cu el de mana si ca l-ai lasat sa te stranga in brate; opreste relatia cu el pana cand vei ajunge la maturitate, si nu continua mai departe. Spune-i ca trebuie sa astepti.

| Belllla a răspuns (pentru anonimg):

Cati ani aveti?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce de nu vorbești decshis cu el despre sentimentele pe care le ai pentru el, lipsa de experiență, etc?
Nu s-a născut nimeni învățat iar el dacă te iubește, va înțelege perfect starea ta de spirit!
Pa, pa.

| FerLin a răspuns:

Draga mea... lasa-te dusa de val. E doar un (mai multe apoi) sarut naiv pe care nu ai sa-l uiti tot restul vietii tale. Acum iti construiesti amintirile frumoase de mai tarziu. Ai timp sa intampini alte lucruri de care sa te temi, de primul sarut ar trebui sa te bucuri, mai ales ca esti la varsta primului sarut.
Fi relaxata, si savureaza momentul. Nu se va intampla nimic rau.
Bucura-te...

| darrio2007 a răspuns:

A doua oara va fi mai rezervat. Daca va mai incerca.

| anss23 a răspuns:

Inseamna ca inca nu ai destula incredere in el sau pur si simplu nu esti pregatita. Discuta sincer cu el despre asta si mai astepta putin, cand te vei simti in largul tau cu el va veni de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca l-ai refuzat acum cu siguranta va insista. incearca sa-l provoci. mult succes

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama! lasa-l pe el sa inceapa, apoi totul decurge de la sine! happy

| Sergiu1996 a răspuns:

Crezi ca, tu la momentul de fata abordezi un subiect atat de interesant pentru TPU? ai grija de scoala, lasa iluziile astea...

| MonyMoniq explică:

Va multumesc tuturor! :*:*

| ralucageorgiu a răspuns:

Tuturor ne este frica de primul sarut...dar trebuie sa se inatample pana la urma..nu`ti fie frica tot o sa fie de la sine si o sa vezi ca o sa fie bine.Pana la urma tot trebuie sa faci si acest lucru, de ce nu cu el daca tot il iubesti... oricum iti urez succes!:*

| Stefania211298 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine..trebuie sa te simti in largul tau si sa fii mai curajoasa...stiu cum te simti pentru ca si eu am trecut prin asta dar o data ce il lasi sa faca el primul pas totul merge de la sine, trebuie sa te dupa el.e foarte usor...curaj!

| BeiiBiie a răspuns:

E normal sa-ti fie teama.Dar o sa iasa bine daca incerci.Fi tu insati.Nu trebuie sa-l saruti cumva anume.Trebuie doar sa ai incredere in tine si el.
Succes :*