| Andrada0025 a întrebat:

Hei! FUNDITA! De ce iubitul meu are pe background-ul telefonului, mereu, poze cu femei care isi expun formele?! Nu femei goale, ci cu sanii si fundul la vedere (in lenjerie intima). Pana am fost doar prieteni nu isi punea asa poze ca background. Ce e in capul lui si de ce face asta?

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nimic deosebit in capul lui, oricarui baiat ii plac femeile cu corp frumos, la fel cum voua fetelor va plac barbatii atletici. Daca te apuca gelozia pe un background de telefon, nu te vad bine. O sa ajungi sa te chinui singura si degeaba.

| Andrada0025 explică (pentru regis):

Nu e vorba de gelozie. Dar sunt curioasa ce gandeste el, atat! big grin

| regis a răspuns (pentru Andrada0025):

Eh, ce gandeste. Sunt niste poze cu femei frumoase, nu e nimic de gandit.

| express11 a răspuns:

Probabil mai face ceva din cand, in cand...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin sa cred ca express11 are dreptate, sa aiba material de facut de cap ca altceva nu vad. sa fim seriosi numai astia de 14 anii pun asa ceva ca background, unu cu ceva in cap pe langa tarana nu cred ca ar face asa ceva.

| OchiiCaprui a răspuns:

O vrea sa te faca geloasa laughing

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Hahaha eu i-am luat iubitului meu telefon si i-am sters toate pozele cu fete care isi expun formele rolling on the floor) Deci jur ca asa am facut. Ramasese saracul cu o fata laughing))
Ce sa fie in capul lui? Cred ca oricarui baiat/barbat ii place o femeie frumoasa care are fund bombat si sani mari. Deci nu e cine stie ce.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ριтιкaa1998):

Bine de tine, asa pampalau sa faci ce vrei cu telefonul lui nu prea vezi. din asta cand cresti face ce vrei, te-ai scos

| BaitanuByy a răspuns:

Vrea sa iti transmita un mesaj

| Cucurigu97 a răspuns:

Pana sa fiti impreuna se temea sa nu vezi tu dar acum nu se mai fereste.Si tine acele poze deoace ii plac femeile respective.