| lauracraciun a întrebat:

Hei hei hei! As avea si eu o curioziatate si ma intreb de mult unde a disparut adevarata dragoste? Acel sentiment inocent intre adolescenti care nu era sub nicio forma bazat pe relatii sexuale.Inteleg ca suntem in epoca vitezei si ca totul se intampla rapid.dar de ce oamenii se implica atat de repede in relatii fara sa se cunoasca? unde e acea feminitate a fetelor si acea inocenta? acum fetele fumeaza, beau si injura mai rau ca baietii. Unde au disparut toate astea? cum sa mai ai incredere in cineva cand toti sunt atat de egoisti si ii intereseaza doar ca ei sa fie multumiti? Sunt onesta si recunosc ca pana la 16 ani nu am avut o relatie cu toate ca am avut pretendenti.dar pur si simplu nu am vrut sa ma grabesc. poate ma veti considera o frustrata, si recunosc ca uneori chiar mi-as dori sa fiu cu cineva si sa traiesc si eu momentele specifice unei relatii.Pur si simplu nu-i mai inteleg pe adolescenti( ma includ si eu printre ei)..Astept si eu sa apara in viata mea un baiat cu care sa ma potrivesc.dar pana cand?laughingFundita si multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Asta te face o fata speciala Laura pentru ca nu te complici cu orice baiat.

Daca o fata n-a avut prieten pana la 15 ani e fraiera fraierilor, iar fetele incearca sa rezolve problema asta.

Majoritatea fetelor de 13, 14 anii sa piarda ziua la desene cum faceam si eu, fac sex.

Cate fete m-ai sunt virgine la 16 ani (sa nu zic 18)?

Si ai tot timpul din lume, va aparea unul. Pana la urma ai doar 16 ani.

Numai bine.

6 răspunsuri:
| ApaMineralaAcidulata a răspuns:

Cam asa e si la mine! Ma rog zilnic sa nu mor singura. Asta e trebuie sa ne obisnuim, poate ne vom da seama ca trebuie sa schimbam ceva si sa ne bazam mai mult pe sentimente nu pe acte sexuale s.a.m.d. Bine ca nu e valabil in cazul tuturor. Imi dau seama ca omul involueaza pe plan spiritual si evolueaza pe cel fizic, uneori mental.laughing

| ralucutzamiculutza a răspuns:

Si eu ma gindesc de multe ori la asta si e pacat de copilaria acestor fete care se vind repede (daca imi dai voie sa spun asa) de exemplu verisoara mea este o fata foarte frumoasa copii ii spun papusa are 13 ani si deja a stat ci 30 de baieti ea locuieste in Austria, parinti ei vin f des in rominoa si merg prin diferite zone ale tari in vacanta...de fiecare data cind vine de pe undeva ea e combinata cu altul, odata am dus-o cu mine la scoala si doi baieti au pus pariu ca pina la terminarea cursurilor se va combina unul din ei cu ea; ea a aflat de lucrul asta si tot a pus fotul-asta numesc eu vindut
mie sincer mie mila de aceste fete vara mea de fiecare data cind sta cu cite unu imi zice cit de mult il iubeste si asa mai departe dar mie mila de ea pentru ca ea nu a cunoscut adevarata dragoste (pentru ca are doar 13 ani ea inca nu a ajuns asa departe paina la sex dar nu mai are multe)intr-adevar nu mai exista acei baieti romantici si iubitori care sa te asculte si sa te faca sa simti ca esti iubita eu zic ca rusine baietilor care se lauda ca au avut nu stiu cite gagici si nu mai stiu ce si ca toate fetele le cad la picioare susine pentru ca ei au avut multe prietene dar pe niciuna nu au reusit sa o tina linga ei respect baietilor care spun "nu, am prietena si o iubesc" dar mai rar asa ceva
sti fetele beau si fumeaza pentru ca in lumea asta daca nu esti ca ei esti pe dinafara, nu mai esti bagata in seama, nu iti mai dau importanta si te agreseaza verbal ( hahaha esti slaba ca nu pui si u maina sa fumezi ca nu iei si tu un pahar cu noi; nu esti buna la nimic)si chesti de genul
respect fetelor care inca sunt virgine si care nu s-au lasat pacalite de baieti

sincer este o intrebare buna :*

| Labyrinth a răspuns:

Crede-mă, dacă doar asta ar fi problema omenirii, că adolescenţii se gândesc la sex, ar fi chiar bine.

| neutrino a răspuns:

Nu mai exista adolescenti. Exista doar copii si adulti.

| Tania a răspuns:

Unde au disparut?! Nu stiu, dar disparuti vor ramane majoritatealaughing.
Oricum sa stii ca ma sunt baieti care nu sunt interesati numai de sex, dar astia mai mari peste 20 de ani, 23 cam asa incep sa isi mai revinta...bine eu acum zic de prietenul meu, care ma rog..ca orice baiat vrea si el sex,toti vor, dar nu este cel mai important lucru pentru el si nu urla hormonii in el ca toate alea laughing).
O sa gasesti pe cineva cum iti doresti, dar poate nu din prima, poti sa intalnestii cativa tampiti, dar apoi poti sa gasesti si baieti ca lumea.