| anonim2789 a întrebat:

Hei,în ceva timp ar trebui să plec în vizită la fratele meu în Anglia pe o perioadă de 3 săptămâni pentru a-l ajuta cu ceva.Ideea este ca eu o am o relație de 3 ani jumătate și iubitul meu nu poate veni deoarece este prins cu munca, din acest motiv nu prea aș vrea să merg pentru ca îmi este frică de ce ar putea face el în aceste 3 săptămâni cat eu sunt plecată. In trecut mi-a gresit, mi-a spus ca nu ar mai face asta niciodată dar încă nu sunt convinsa de acest lucru, încă nu mi-am recăpătat încrederea complet în el.In schimb pe de o parte mă gândesc să merg deoarece ar fi un test pentru relația noastră din care aș putea trage concluzii însă îmi este teamă de consecințe și aș sta cu sufletul la gură în permanență cred. El mi-a spus ca și-ar dori să-mi recâștige încrederea cat eu sunt plecata.Ce părere aveți?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Omul nu se schimba niciodata, indiferent cat ar promite, doar se preface ca-i cuminte, se preface ca s-a schimbat dar prima oara cand se simte bine, face din nou acelasi lucru, pentru ca este in obsesia lui sa faca ce-i place.

Poate-i mai bine sa-l testezi acum, inainte sa-l iei de barbat cu acte, sa vezi daca intr-adevar s-a schimbat.
Du-te la fratele tau, stai 3-4 saptamani sau cat are omul nevoie si la intoarcere, vezi ce poti afla.
Asta va fi o mare demonstratie si daca trece cu bine peste ea, inseamna ca poti sa-i recastigi increderea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca dupa 3 ani nu poti avea incredere in el 3 saptamani ce sens mai are relatia?

Apropo, cat esti aici umbli dupa el zi de zi? Adica daca vrea sa te insele te inseala cu tine si in Ro si un UK

| anonim2789 explică (pentru suntserios):

Nu,,umblu" după el zi de zi, pur și simplu el are plăcerea să ne vedem zilnic eu nu îl forțez sau nu insist cu absolut nimic, ba chiar eu mai am zile când mă văd cu prietenele mele

| Holiday a răspuns:

Peste trei saptamani: am o relatie de trei ani si jumatate. Am fost plecata in Anglia la fratele meu trei saptamani. Am cunoscut pe cineva acolo...ce sa fac?laughing

| anonim2789 explică (pentru Holiday):

Nici nu se pune problema și vorbești în neștiință, dar ce să faci?

| Holiday a răspuns (pentru anonim2789):

E, cum sa nu, chiar nu prea stiu eu de astea...hee hee

| anonim2789 explică (pentru Holiday):

Merg să stau cu nepotul, nicidecum în club sau la distracții laughing)
dar aparent ai avut parte de astfel de experiențe cu femeile din viața ta, îmi pare răuwinking

| Holiday a răspuns (pentru anonim2789):

Oh da, de multe ori. Dar de ce sa-ti para rau?! laughing Daca ai sti tu cate "neprihanite" de astea ca tine, indragostite lulea de soti, viitori soti, iubiti, etc, m-au vizitat...hee hee Deci da, vorbesc din experienta.winking

| johnnny123 a răspuns:

Cumva asta e relația aia de "3 ani jumătate" despre care vorbești?

"in 8 Mai | anonim2789 a întrebat:
Trec printr-o despărțire, relatia a durat 3 ani, a fost foarte toxica și am avut mai multe despărțiri, dar de data asta chiar vreau sa fie definitiv."

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este corect să stai cu cineva în care nu ai încredere.

| KovacsB a răspuns:

Nu are nevoie de 3 saptamani sa lase gravide vreo 3 din alea 7.
Ai putea sa fii nasa macar la vreo doua.

| aizen0567 a răspuns:

Iti pui o prietena pe care el nu o cunoaște sa se dea la el în timp ce tu esti plecata iar daca te inseala ai impuscat 2 iepuri dintr o lovitura.