Buna...Stii,intotdeauna mama isi iubeste copilul indiferent de probleme.Parerea mea e sa poti pleca in afara sa fii alaturi de mama(ea te iubeste si te va iubi mereu). Oricum incearca sa nu te iei dupa spusele altora ca mama ta nu te-ar iubi sau eu stiu ce..Totusi si bunica ta ar trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca vrei sa pleci sa ai un viitor mai bun si plus sa fii langa mama ta(ca na doar ea te poate ajuta cel mai mult). Parerea mea e sa le explici bunicilor ca tu vrei sa stai la mama ta(ca normal copilul ar trebui sa fie langa mama) si sa le spui ca tu vrei sa ai un viitor mai bun si poti fi fericit doar langa mama si sa inteleaga ca vremea s-a schimbat demult, ca unii bunici chiar au o conceptie proasta.Crede-ma,iubirea de mama nimeni nu o poate lua, inlocui! Fa-i in asa fel incat sa iti fie bine tie, apoi bunici trebuie sa inteleaga ca nu poti sta numai langa ei, esti deja mare si te pot descurca si fara ei avand-o pe mama ta langa tine! Uite daca vrei sa te mai ajut cu sfaturi ceva ma gasesti aici https://www.facebook.com/georgiana.geo33122?ref=tn_tnmn si incearca sa faci totul sa fie si spre binele tau.Adica bunicata mi se pare putin cam egoista..probabil fratele tau si mama ta nu prea te suna ca sa nu auda pe bunicata ce mofturi face ca sincera sa fiu sunt unii bunici care se si prefac ca totul sa fie ca ei si nu e bine asa :D Daca tu ai o relatie buna cu fratele si cu mama ta, nu face prostia sa mai stai cu bunicii. Vorbeste cu tatal tau sa iti dea acordu sa pleci in strainatate(explica-i ca vrei sa faci scoala acolo si iti e bine langa mama ta). Conteaza foarte mult sa te intelegi cu fratele si cu mama ta chiar daca sunt probleme in familia voastra(gen se baga bunicii, tatal etc ) Bafta in ceea ce faci si gandeste-te si la binele tau, la fericirea ta :*
Bunica imi spune ca e mai bine sa plec la mama si ca vorbeste ea cu tata si sa nu imi mai bat capu cu ei ca ei sunt batrani... dar eu tot ma gandesc pentru ca stiu ca bunica are multe pe cap. Multumesc pentru sfaturi :*
O avea bunica ta multe pe cap, dar totusi daca vei sta langa ea gandeste-te ca tie o sa iti fie mai bine langa mama ta si na. daca ai facebook ti-am lasat linkul mai sus si te mai pot ajuta cu sfaturi
Multumesc.
Nu ai pentru ce :* Da-mi cerere sa ti-o accept