| JustStitch a întrebat:

Hei lume! Am si eu o problema in sensul ca ma simt foarte singur de la o vreme, nu mai am prieteni adevarati, ma cauta doar cand au nevoie de ceva de la mine, iar cand am nevoie de ei nici nu-i ntereseaza de mine. As vrea sa imi fac prieteni noi, cum ar trebui sa procedez? Nici prietena nu am si as vrea sa imi fac si eu una dar nu stiu ce sa fac ca sa ma fac placut in fata fetelor? Am nevoie sa vorbesc cu cineva, nu pot sa mai stau asa, ma descurajez si imi pun tot felul de intrebari stupide care ma aduc la depresie, ma puteti ajuta? Dau fundita celui mai folositor raspuns.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
36 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Oh, imi pare rău! sad

| ShaOfHatred a răspuns:

Toata chestia asta cu depresia ii foarte plictisitoare.Ce ii asa rau in a fi singur? sau sa nu ai o prietena?
Deja stii raspunsul.Cica sa ai incredere in tine si sa incerci sa-ti faci prieteni.

| Idkidk a răspuns (pentru R0R0):

Poate va fi şi Broken păcălit în prietenie.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Forest a descoperit cum functioneaza universul. Au mai ramas de descoperit roata si focul...

| R0R0 a răspuns (pentru Idkidk):

Cred ca a fost deja.

| AnniaAKN a răspuns:

Si eu am aceiasi problema,nu stiu ce sa zic dar eu cred ca nu m-am nascut in locul potrivit,nu gasesc prietenii de care am nevoie,nu dau de persoana aia potrivita,stii cum e,lumea e prea ocupata sa-ti dea o seansa pentru a te cunoaste,cunosti oameni noi, pleaca si vin altii, eu aveam o gramada de prieteni la scoala dar dupa ce am terminat liceul, am terminat toate prieteniile, fiecare in treaba lui.Nu are rost sa te stresezi pe tema asta,cu siguranta nu o sa te ajute,cat despre fete, n-ai de unde sa stii de unde apare cea care este potrivita pentru tine, ne trebuie rabdare in lumea asta care se desfasora atat de rapid iar cand apare ceva sa fim pe faza, stii ce zic, numai bine!