Gândește te la lucrurile bune pe care le ați împărtășit împreună. Asa e viata, buna sau rea. Încearcă sa accepți prezentul și mergi înainte < 3
Trebuie să admitem că viața e făcută din renunțări. Am ținut la bunici, dar i-am pierdut. A trebuit să renunțăm la ei? A trebuit. Într-o zi, va veni rândul părinților. Vom renunța și la ei. Ai un băiat de care te îndrăgostești, dar care nu te iubește. Ce faci? Rennți la el? Renunți, că n-ai ce face. Te vei confrunta într-o zi cu propria moarte. Va trebui să renunți la viață? Va trebui.
Hai, fruntea sus! Viața e totuși frumoasă.
Cand iubesti pe cineva cu adevarat, treci cu usurinta peste toate, mai ales daca este o problema de sanatate si apreciezi ca este inca in viata persoana respectiva.
Nu are de ce sa te distruga psihic, fiindca este mama ta, omul pe care-l iubesti cel mai mult si nu ai avea de ce sa te plangi si sa creezi atata drama, in loc sa-i fii multumit cerului ca o ai in viata.
Intr-adevar multa imaturitate din partea ta!
Pai a supravietuit 14 ani dupa o operatie a unei tumori cerebrale, facuta presupun in Romania. Deja mi se pare o mare realizare. Exact, trebuie sa mergem inainte. Si eu adesea ma simt nasol fata de cum ii vad/simt pe ai mei acum (eu 4x, ei 6x, in vreo 2-3 ani vor face 70) fata de cum mi-i aduc aminte din copilarie, dar... asta e. Inapoi nu putem sa dam, oricit am vrea.
Din păcate nu ai de ales. fi tare și amintește-ți momentele fru5cu mămică ta