| Ciocoloco22 a întrebat:

Hei lume! De cv zile simt cum viata mea se duce de rapa din ce in ce mai rau sa incepem cu inceputul.De luni am observat ca prietenul meu se poarta ciudat cica are niste probleme cu care ii este rusine si nu vrea sa stiu dar aceste problemele l-au distrus complet vreau sa spun nu il mai recunosteam oh go on Ca sa imi spuna dupa 2 zile ca el vrea o pauza ca nu vrea ca eu sa mai sufar din cauza problemelor lui si ca nu se mai poate o relatia la momentul actual fapt care nu l-am putut accepta asa usor dar intr-un sfarsit i-am respectat decizia. Apoi in seara respectiva mi-a dat sms spunandu-mi ca o sa fie mai bine pentru mine macar o vreme pana se linisteste el ca imediat ce va rezolva problema ma va cauta si o sa fie ca inainte si ca ma iubeste ft mult si face toate astea pentru mine. Nu l-am bagat in seama. Dimineata febra mare si imi era incredibil de rau am aflat ca am varicela. A aflat si el si am vb p mess si imi explica cum e boala asta ca o sa fie bine ca o sa treaca repede etc. Aseara imi da sms cu noapte buna ca sa am grija de mine ca ma fac eu bine etc. si ne-am luat la vorba si intr-un final mi. a sp problema respectiva. A aflat ca are un copil cu o tipa cu care a avut o aventura de o noapte acum vreo 2 luni si debea acum a aflat si nu stie ce sa mai faca.va dati seama ca a fost o lovitura si pentru minr dar l.am sustinut chiar daca numai avem nici. o treaba. Normal el nu vrea copilul are doar 16 ani. Problema e urmatoarea nu stiu ce sa mai fac sa ma mai apropii de el sau sa privesc mai departe tin ft mult la el dar e o situatie complicata. Ii pare ft rau de ce a facut erau beti aman2 nu si.au dar seama si tipa cu copilul mi. a sp ca nu vrea sa se bage intre noi ca stie ca nu o mai iubeste si nu creste un copil singura mai ales la 15 ani si vrea sa avorteze dar nu stiu ce sa mai fac sunt distrusa complet. Va rog niste sfaturi daca puteti.Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi!

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ciocoloco22):

Am zis si eu... (asa ca fapt divers) big grin laughing

| Ciocoloco22 explică (pentru anonim_4396):

Iauzi e bun asa AllexAk happy