Schimbarea trebuie sa inceapa de la tine.Straduieste-te sa fii binevoitoare cu ceilalti, implica-te in rezolvarea durerilor si nazuintelor lor, participa la intalnirile prietenilor in grup, dezvolta-ti un hobby, incearca sa faci voluntariat.Treptat iti va reveni cheful de viata.Nu uita:viata merita sa fie traita chiar si din curiozitate.Nu ne-ai scris cati ani ai si cu ce te ocupi.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu imi place sa spun asta, dar se pare ca tu ai ramas singura. Acesta este adevaraul, iar de aceea totul tine deja tine. Tu esti creatoarea propriei tale vieti. Poate ai inceput sa iti pierzi toti prietenii cu un scop. Poate acesta este un semnal de alarma ca tu trebuie sa faci ceva ca sa te schimbi. Trebuie sa te autoeduci si totodata gandeste-te si la mama ta, daca ar fi acum langa tine, ce ar spune? Ar fi multumita de actiunile tale? Eu nu prea cred, ea vrea ca tu sa fii fericita, pe deplin impacata, un om cu o coloana vertebrala. Incearca sa te gandesti cel putin la asta, incearca sa devii motivata macar in memoria persoanei ei dragi.
Odata ce te vei schimba, si vei lasa o atitudine pozitiva sa puna stapanire pe tine, vei reusi sa atragi si oamenii ideali in viata ta. Insa si in alegerea acestora trebuie sa fii foarte selectiva. Multi vor vrea doar sa profite de tine sau vor fi pur si simplu temporari, tu trebuie sa ii depistezi si sa ii lasi sa patrunda in viata ta doar pe cei care merita cu adevarat.