| RaLuuu_1250 a întrebat:

Hei. m-am despartit de prietenul meu din cauza mea.Tot bagam probleme deoarece eram suparata ca ii dadeuse niste commuri la cea mai buna prietena a lui iar pana la urma ne-am despartit insa inainte de asta mi-a spus ca ma iubeste si eu am crezut ca o spune doar asa pentru a ma inbuna iar apoi mi-am cerut iertare si i-am spus ca si eu il iubesc si a spus ca imi va da raspunsul seara iar el s-a pus pe invizible la mine. CE SA FACCCcrying? de ce s-a pus pe inviziblecryingstraight face?

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Suna-l si roaga-l frumos sa va intalniti si sa vorbiti. Daca il iubesti cereti scuze, spune-i ca erai intr-o stare proasta si pur si simplu ai avut o mica criza de gelozie.Nu trebuie sa inchei o relatie din cauza asta.Roaga-l sa va impacati si spune-i ca nu se va mai intampla. Daca te iubeste te va intelege sigur. Sper sa fii bine.

1 răspuns:
| ForEver_2956 a răspuns:

Poate ca vrea sa ti dea o lectie. poate chiar te iubeste si nu i place ca nu ai incredere in el.incearca sa vorbesti cu el si cere ti scuze pentru criza de gelozie pe care i ai facut-o.winking