| Ciocoloco22 a întrebat:

Hei maine e aniversarea parintilor mei, implinesc 15 ani de cand sunt impreuna si nu stiu ce sa le ofer, vreau ceva deosebit nu chestii de genu : sampon, gel de dus si etc.chatterbox. Nu conteaza banii in aceste cazuri.Va rog niste idei, cele mai bune primesc fundita; x!

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ia un ghiveci cu flori naturale! De cate ori o sa le ingrijesca o sa se simta maguliti siind ca sunt de tine!

| ღNameღ a răspuns:

Eu le-as face un desen,sau ceva facut de mine,... ceva special.
E tarziu acum,daca maine e aniversarea, apucate de desenat.
Pwp, aniversare frumoasa!

| alexutza1183 a răspuns:

Ai putea sa le oferi o pernita decorativa cu o poza cu ei doi pe ea, poate chiar de la nunta daca ai.Si sa le faci un tort acasa sau la cofetarie si sa scrii pe el ca ii iubesti uite:

http://www.personalizaricadouri.ro/Perne-personalizate.html
http://gastronomie.ele.ro/Tort_de_ciocolata_Valentine_--r3782.html

Chiar daca nu iti iasa tortul perfect (daca il faci tu) a fost din inima si sigur se vor bucura
Succes!

| miolina a răspuns:

O poza fara ca parintii sa te vada. Sau mai multe, dar pe neasteptate, scoate-i la plimbare si tu sa fii in unele lucuri ascunse pentru a le face poze.

| BlackRose08 a răspuns:

Bună!

Eu la aniversarea părinţilor mei le-am făcut un power point cu poze din viaţa noastră. Le-a plăcut foarte mult, ba chiar au şi plâns. Am pus poze de la nuntă, de când am fost eu mică, recente etc.big grin
Sau ai putea să le pregăteşti acasă o mică cină festivă, ceri ajutorul cuiva dacă nu te pricepi prea bine la gătit. Iar ca desert ai putea incerca brioşele de la Dr. Oetker. Sunt delicioase!

Multă baftă! :*

| KinoAndreea a răspuns:

Poti sa aranjezi o cina la un restaurant preferat de ei...sau poti face ceva de mana si un simplu te iubesc si o imbratisare ar fi tot ceva.big grin

| dodo1530 a răspuns:

Buna ce zici de un tablou sau ceva de genu...cu o poza dea lor sau un fel de lampa mai speciala ce sa mearga cu dormitorul lor, oricum ceva legat de familie sau asa ceva. Anul trecut eu le-am dat parintilor un fel de cutie pentru bijuterii cred si cu un ceas pe interior dar era ff frumos pictata(la mana)iar ceasul ala se deschidea ca o usita cum o fac unele dulapuri la bucatarie alea de sus si se poate sprijini cu o chestie faina cum faceam noi la penare...BAfta

| Florin6326 a răspuns:

Ai putea rezerva o masa doar pentru ei la un restaurant select, iar apoi, cheama pe cineva sa la faca un portret frumos pe care sa-l inramezi.

| nadia13 a răspuns:

BUNAAAAA poti sa le faci un mic dejun special si sa il duci in camera lor (ar fi mai bine daca ei ar dormi in acel timp) pe o noptira dee langa pat, apoi poti sa iei petale de trandafiri si sa le pui pe jos in forma de inima (ar fi super)orice ai face daca te dedici cu toata fiinta ta sunt sigura ca le va placea multa bafta aaaaa si sa nu uit LA MULTI ANI la cat mai multe aniversari pupici