Eu nu cred ca da cersetorilor, adica ea munceste nu vă dă vouă sa dea unui cersetor? Dar tu de unde stii ca a dat salariul unui cersetor? Ai vazut o tu facind asa? Sau asa ti a spus ea? Poate are amant, sau merge in cluburi unde sparge banii, e absurd ceea ce zici tu da cersetorilor tot salariul si ea are 3 locuri de munca alta minciună, ai verificat o tu sa vezi daca chiar spune adevarul? Acum in pandemie oamenii sunt dati afara de la muncă. Unde are ea 3 locuri de muncă? Va minte pe voi si cheltuieste banii, dar tatal tau nu zice nimic? El stie ce "miloasă" este mama ta cu cersetorii
Mila trebuie îmbinată întotdeauna cu dreptatea.
Mila fără dreptate este prostie; iar dreptatea fără milă este tiranie.
"Dacă nu poartă cineva grijă de ai lui, şi mai ales de cei din casa lui, s-a lepădat de credinţă şi este mai rău decât un necredincios." (1Timotei.5:8)
Cum să nu iei salariul?
Păi dacă este așa, atunci mă fac și eu patron cu angajați fără să-i plătesc (nu că ar fi puțini din aceștia). Mama ta nu suferă de prea multă milă, ci de prea multă prostie. Ce face ea înseamnă lipsă de educație. Lipsă de curaj de a-și cere salariul înseamnă și acesta lipsă de educație. Dumnezeu este împotriva dezordinei sociale și economice. Mila ei n-are nici o legătură cu vreo datorie civică sau morală (adică cu Dumnezeu).
I-am spus asta de multe ori, dar ea se gandeste doar la alti, mereu a fost asa